Рибні котлети з капустою
(покроковий рецепт з фото)
Непогана традиція - готувати рибні котлетки з різними добавками. По перше, це смачно, а по-друге, неймовірно корисно. Так, рибні котлети з капустою в домашніх умовах - вірне рішення!
Якщо вам потрібно вживати якомога більше продуктів з великим вмістом йоду, але в чистому вигляді вона вам не подобається, спробуйте приготувати рибні котлети з капустою в домашніх умовах. Так ви замаскуєте капусту в фарш, а її корисні властивості не підуть навіть після смаження.
- Файл Хека - 1 штука
- Капуста - 300 грам
- Цибуля - 1 штука
- Яйце - 1 штука
- Борошно - За смаком
- Сіль і перець - За смаком
- Рослинна олія - За смаком
- Хліб - 1 скибочку
1. Для початку нам потрібно підготувати фарш. Для цього беремо філе і перемелює його в блендері або пропускаємо через м'ясорубку.
2. Тепер беремо морську капусту і промиваємо її під проточною водою. Даємо стекти зайвої рідини і нарізаємо капусту дуже дрібно. Можна також скористатися блендером.
3. Додаємо у фарш яйце, приправи і розм'якшений хліб. Солимо і перчимо до смаку і пропускаємо через блендер ще раз.
4. Ліпимо котлети бажаної форми і розміру. При необхідності можна обваляти кожну в борошні перед відправкою на сковороду.
5. Обсмажуємо з двох сторін на рослинній олії. За цей час можна відварити будь-який гарнір, наприклад, рис або картопляне пюре.
6. Ось такі виходять рибні котлети з капустою в домашніх умовах. В першу чергу - ні корисні через що входять до складу морської капусти і риби.