Рибні їжачки
(покроковий рецепт з фото)
Дуже просте, смачне і ситне блюдо. Їжачки виходять ніжні й ароматні. Рецепт підкуповує тим, що рис попередньо варити не потрібно. Спробуйте, вам точно сподобається!
Їжачки - найулюбленіші котлетки з дитинства! Їх можна приготувати з м'яса, курки, риби. Вони гасяться на плиті, запікаються в духовці. Хочу вам розповісти, як приготувати рибні їжачки. Це надзвичайно смачне і корисне блюдо. Сподобається як дорослим, так і дітям. Такі їжачки відмінно поєднуються з будь-яким гарніром. Приготуйте це просте блюдо і переконайтеся в його чудовому смаку.
- Горбуші - 1200 грам
- Мал - 80 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Крем - 200 грам
- Куряче яйце - 1 штука
- Кріп - 1 пучок
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком

Підготуйте інгредієнти.

Рибу промийте, попатраєте, зробіть філе.

Наріжте шматочками рибу і цибулю.

Рибу і цибулю пропустіть через м'ясорубку.

В отриманий фарш додайте промитий рис, вбийте яйце, приправити сіллю, додайте спеції для риби за смаком.

Перемішайте, додайте нарізану зелень.

Сформуйте котлетки. Обсмажте на сковороді з додаванням олії з двох боків до золотистої скоринки.

Викладіть в каструлю.

Сметану розмішайте з такою ж кількістю води, трохи солі, влийте в каструлю. Поставте на вогонь, доведіть до кипіння, тушкуйте на повільному вогні 30 хвилин.

Рибні їжачки готові.

Смачного!