Рецепт Рибні їжачки фото

Рибні їжачки
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти
Пісні страви
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Дуже просте, смачне і ситне блюдо. Їжачки виходять ніжні й ароматні. Рецепт підкуповує тим, що рис попередньо варити не потрібно. Спробуйте, вам точно сподобається!

Їжачки - найулюбленіші котлетки з дитинства! Їх можна приготувати з м'яса, курки, риби. Вони гасяться на плиті, запікаються в духовці. Хочу вам розповісти, як приготувати рибні їжачки. Це надзвичайно смачне і корисне блюдо. Сподобається як дорослим, так і дітям. Такі їжачки відмінно поєднуються з будь-яким гарніром. Приготуйте це просте блюдо і переконайтеся в його чудовому смаку.

  • Горбуші - 1200 грам
  • Мал - 80 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Крем - 200 грам
  • Куряче яйце - 1 штука
  • Кріп - 1 пучок
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
рибні їжачки - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти.
рибні їжачки - фото крок 2
Рибу промийте, попатраєте, зробіть філе.
рибні їжачки - фото крок 3
Наріжте шматочками рибу і цибулю.
рибні їжачки - фото крок 4
Рибу і цибулю пропустіть через м'ясорубку.
рибні їжачки - фото крок 5
В отриманий фарш додайте промитий рис, вбийте яйце, приправити сіллю, додайте спеції для риби за смаком.
рибні їжачки - фото крок 6
Перемішайте, додайте нарізану зелень.
рибні їжачки - фото крок 7
Сформуйте котлетки. Обсмажте на сковороді з додаванням олії з двох боків до золотистої скоринки.
рибні їжачки - фото крок 8
Викладіть в каструлю.
рибні їжачки - фото крок 9
Сметану розмішайте з такою ж кількістю води, трохи солі, влийте в каструлю. Поставте на вогонь, доведіть до кипіння, тушкуйте на повільному вогні 30 хвилин.
рибні їжачки - фото крок 10
Рибні їжачки готові.
рибні їжачки - фото крок 11
Смачного!

Схожі рецепти