Рецепт Рибні фрикадельки в духовці фото

Рибні фрикадельки в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Риба та морепродукти, Молочні продукти, Сир, Минтай
Дієтичне харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Фрикадельки

Якщо біла риба вам здається занадто сухий і прісної, беріть на замітку цю ідею, як приготувати рибні фрикадельки в духовці. Таке блюдо з задоволенням їдять не тільки дорослі, але і дітки.

Основою в даному варіанті буде минтай, але ви можете використовувати будь-яке інше філе, яке вам до душі. З фаршем також можна експериментувати - додавати спеції, вершки або молоко, а також овочі, наприклад. Блюдо чудово поєднується з будь-яким гарніром, і прекрасно підійде для обіду або вечері.

  • Минтай - 1 штука
  • Цибулина - 1 штука
  • Сир - 100 грам
  • Майонез або сметана - 1-2 Ст. Ложок
  • Манна крупа - 1 Ст. Ложка
  • Сік лимона - 1-2 Ст. Ложок
  • Сіль і спеції - За смаком
  • Вершки - 2-4 Ст. Ложок
рибні фрикадельки в духовці - фото крок 1
1. Підготуйте всі необхідні інгредієнти, включите розігрівати до 190 градусів духовку.
рибні фрикадельки в духовці - фото крок 2
2. Очистіть рибку від кісток і шкірки, наріжте невеликими шматочками.
рибні фрикадельки в духовці - фото крок 3
3. Цибулину очистіть, наріжте четвертинками.
рибні фрикадельки в духовці - фото крок 4
4. Рибку, цибуля відправте в чашу блендера або пропустіть через м'ясорубку. Додайте вершки, сік лимона, манну крупу.
рибні фрикадельки в духовці - фото крок 5
5. Фарш посоліть і поперчіть за смаком. З отриманої маси сформуйте невеликі фрикадельки і викладіть у жароміцних форму.
рибні фрикадельки в духовці - фото крок 6
6. На великій тертці натріть сир.
рибні фрикадельки в духовці - фото крок 7
7. Додайте майонез і перемішайте.
рибні фрикадельки в духовці - фото крок 8
8. Викладіть сирну масу на фрикадельки. Надішліть форму в духовку.
рибні фрикадельки в духовці - фото крок 9
9. Запікайте фрикадельки в духовці близько 40 хвилин до готовності.
рибні фрикадельки в духовці - фото крок 10
10. До столу подавайте з овочами, зеленню, соусом і улюбленим гарніром. Смачного!

Схожі рецепти