Риба з овочами в пароварці
(покроковий рецепт з фото)
Вони, хто прагне постійно є тільки здорову їжу, знають, що без пароварки на кухні це неможливо. Вона дозволяє робити прості, але дуже корисні страви, які зберігають природний смак.
Пропоную вам ознайомитися з корисним варіантом, як приготувати рибу з овочами в пароварці. Дієтичне гаряче не страшно є навіть на вечерю для тих, хто стежить за своєю фігурою. Самий "жирний" інгредієнт в даному випадку - сир. Та й це, він використовується зовсім в невеликих кількостях. Овочі можна пробувати різні, також як і рибу.
- Хек - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Болгарський перець - 1 штука
- Капуста брюссельська - 6 штук
- Твердий сир - 20 грам
- Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
- Сіль - За смаком
Дно чаші пароварки змастіть маслом. Вставте призупинені луки, порізаний кільцями, і морква, порізану кружальцями.
Філе риби наріжте порційними шматочками і покладіть в пароварку.
Додайте до інгредієнтів нарізаний перець. Вся сіль. Готуйте 5 хвилин під кришкою.
Потім додайте капусту. Готуйте страву ще 7 хвилин.
Готову страву прикрасьте натертим сиром. Смачного!