Риба з морквою в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви в пошуку простого і смачного рибного страви, тоді зверніть увагу на цей рецепт. Ніжне філе в яєчно-вершковою заливанні з морквою - це відмінна ідея обіду або вечері на кожен день.
Запекти таким чином можна будь-яку рибу з морквою в духовці, використовувати можна не тільки філе, але і шматочки. Тілапія мені подобається в цьому варіанті тим, що вона відмінно тримає форму, філе щільне і при подачі дуже зручно нарізати на порційні шматочки.
- Файл тілапія - 4 штуки
- Морква - 1 штука
- Цибулина - 1 штука
- Яйце - 2 штуки
- Вершки - 200 мілілітрів
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
Підготуйте інгредієнти. Рибу вимийте і висушіть, овочі очистіть.
У сковороді розігрійте олію і обсмажте до прозорості подрібнену цибулю.
Рибу нарізати невеликими шматочками і викладіть у жароміцних форму. Посоліть і поперчіть за смаком.
До цибулі додайте моркву і смажте ще 3-4 хвилини, періодично помішуючи.
Для приготування заливки з'єднайте вершки і яйця.
Збийте, додайте сіль і перець за смаком.
Обсмажену з цибулею моркву викладіть на рибку рівним шаром.
Вилийте зверху заливку і відправте форму в духовку.
При температурі 180-190 градусів запікайте рибку близько 30 хвилин до готовності.
Така риба смачна не тільки в гарячому, але і в холодному вигляді. Смачного!