Рецепт Реліш з журавлини фото

Реліш з журавлини
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Індійська кухня
Ягоди , Журавлина
Дієтичне харчування , Низькокалорійні
На швидку руку , Літні
Соуси
Кількість порцій: 8-10
Час приготування: 30 хв.

Якщо ви любите балувати себе і близьких домашніми апетитними соусами, обов'язково спробуйте повторити на своїй кухні цей варіант реліша з журавлини на яблучному соку. Рекомендую!

Опис приготування:

Цей приголомшливий соус досить універсальний. Він чудово підійде для м'яса, птиці, а також закусок. До того ж, в готовому вигляді його можна зберігати в холодильнику до 7 днів, так що не бійтеся готувати відразу велику порцію. Аромат кориці і гвоздики, лимонна нотка, насичений ягідний смак, - це обов'язково варто спробувати!

  • Журавлина - 350 грам
  • Цукор - 3/4-1 склянки
  • Яблучний сік - 1 Склянка
  • Яблуко - 1 штука
  • Яблучний оцет - 1/4 склянки
  • Паличка кориці - 1 штука
  • Гвоздика - 6 штук
  • Лимон - 1 штука
реліш з журавлини - фото крок 1
1. Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
реліш з журавлини - фото крок 2
2. Викладіть ягоди, нарізані яблуко і лимон, цукор, спеції в каструльку. Влийте оцет, сік.
реліш з журавлини - фото крок 3
3. Поставте все на вогонь. Доведіть до кипіння і проваріть близько 20 хвилин. Зніміть з вогню і остудіть. Видаліть корицю і лимон. Усе, реліш з журавлини готовий. Смачного!

Схожі рецепти