Реліш з журавлини
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви любите балувати себе і близьких домашніми апетитними соусами, обов'язково спробуйте повторити на своїй кухні цей варіант реліша з журавлини на яблучному соку. Рекомендую!
Цей приголомшливий соус досить універсальний. Він чудово підійде для м'яса, птиці, а також закусок. До того ж, в готовому вигляді його можна зберігати в холодильнику до 7 днів, так що не бійтеся готувати відразу велику порцію. Аромат кориці і гвоздики, лимонна нотка, насичений ягідний смак, - це обов'язково варто спробувати!
- Журавлина - 350 грам
- Цукор - 3/4-1 склянки
- Яблучний сік - 1 Склянка
- Яблуко - 1 штука
- Яблучний оцет - 1/4 склянки
- Паличка кориці - 1 штука
- Гвоздика - 6 штук
- Лимон - 1 штука
1. Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
2. Викладіть ягоди, нарізані яблуко і лимон, цукор, спеції в каструльку. Влийте оцет, сік.
3. Поставте все на вогонь. Доведіть до кипіння і проваріть близько 20 хвилин. Зніміть з вогню і остудіть. Видаліть корицю і лимон. Усе, реліш з журавлини готовий. Смачного!