Рецепт Журавлинний реліш фото

Журавлинний реліш
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Ягоди, Журавлина
Дієтичне харчування, Низькокалорійні
На сніданок
Десерти

Журавлинний реліш - дуже смачна закуска з перетертої журавлини, яку я використовую як намазки на тости. Чи не позбавлений характерної кислинки, журавлинний реліш - це смачний і багатий вітамінами сніданок.

Неросійським словом реліш прийнято називати найрізноманітніші страви, які об'єднує одне - ягоди, фрукти або овочі обов'язково перетирають до консистенції пюре. Мій улюблений - журавлинний реліш. Він виходить досить солодким, проте зберігає приємну кислинку. Тости з журавлинним реліша і кава - відмінний сніданок буденного дня, як на мене. Хіба ні?

  • Журавлина свіжа - 340 грам
  • Малина заморожена - 1 Склянка
  • Мармелад - 1/2 склянки
  • Яблуко - 2 штуки
  • Цукор - 12 склянок
журавлинний реліш - фото крок 1
Промиваємо журавлину, відкидаємо на друшляк. Пошкоджені ягоди викидаємо.
журавлинний реліш - фото крок 2
Викладаємо ягоди в чашу блендера.
журавлинний реліш - фото крок 3
Туди ж кладемо заморожену малину.
журавлинний реліш - фото крок 4
Додаємо цукор (з цукром будьте обережні - ми будемо додавати ще й солодкий мармелад, тому не перестарайтеся).
журавлинний реліш - фото крок 5
Додаємо мармелад (у мене - апельсиновий).
журавлинний реліш - фото крок 6
Додаємо дрібно нарізані яблука.
журавлинний реліш - фото крок 7
Подрібнюємо на середній швидкості блендера.
журавлинний реліш - фото крок 8
Подрібнюємо до консистенції, схожою з консистенцією ягідного варення.
журавлинний реліш - фото крок 9
Журавлинний реліш готовий!

Схожі рецепти