Регістр команди «Xoxland» в домашніх умовах
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 6-7
Час приготування: 19 г. 0 хв.
Сир"Хохланд" має безліч різновидів, особисто мені, дуже подобається вершковий сир. Пропоную вам чудовий рецепт подібного сиру, приготованого на основі молока, сметани і вершків.
Опис приготування:
Приготуємо сир"Хохланд" в домашніх умовах. Для приготування знадобиться: крем, молоко і вершки. Змішуємо всі інгредієнти і залишаємо в теплому місці на 6-7 годин. Потім прогреваем сирну масу на вогні, знову залишаємо"настоюватися" , після чого перекладаємо її в марлю. Вичікуємо час, щоб стекла вся сироватка. Розгортаємо марлю і насолоджуємося ніжним вершковим сиром. Хай щастить!
- Молоко - 1 літр(3, 2%)
- Вершки - 500 мілілітрів(20%)
- Крем - 400 мілілітрів(20%)
У каструлю вливаємо молоко і вершки, додаємо сметану.
Перемішуємо все до однорідності, щоб не було грудочок. Ми залишаємо в теплому місці на 6-7 годин.
З плином часу виходить еластичний згусток, злегка пружний, якщо на нього натиснути лопаткою.
Ставимо каструлю на повільний вогонь і прогріваємо, доводячи масу до кипіння. Знімаємо з вогню, накриваємо кришкою і ставимо в тепле місце на 12 годин. Маса повинна дозріти. Через 12 годин перекладіть масу на марлю.
Добре загортаємо сирну масу в марлю і підвішуємо над каструлею, щоб стікала сироватка. Наша задача - щоб стекла вся рідина.
Приблизно через 5-6 годин сир буде готовий!
Смачного!