Рецепт варення з кабачків з лимоном
(покроковий рецепт з фото)
Літо - пора заготовок на зиму. Багато консервацій роблять з кабачків. Але ось варення з них здивує багатьох, особливо дітей. Іноді гості не розуміють, з чого зроблено варення. Ось такі диво-кабачки.
Сьогодні пропоную вам приготувати варення з кабачків з лимоном. Можна експериментувати і замість лимона додавати інші цитрусові. Ваша сім'я буде дуже задоволена, діти будуть в захваті.
Отже, дивіться рецепт варення з кабачків з лимоном і пробуйте його приготувати.
- Кабачки - 2, 5 кілограма
- Лимон - 2 штуки
- Цукор - 2 кілограма
- Мелена кориця - 1 щіпка
Для початку кабачки потрібно почистити. Зніміть шкірку.
Видаліть насіння і волокнисту м'якоть.
Дрібно поріжте кабачок.
Засипте цукром і залиште постояти на день.
Цукор розчинився. Наріжте лимони зі шкіркою і додайте до кабачків.
Поставте на плиту, доведіть до кипіння. Заважайте і варіть 1, 5 годину. Готове варення потрібно розлити по банках і закатати.