Варення з кабачків з лимоном
(покроковий рецепт з фото)
Це незвичайне варення неодмінно Вам сподобається. Сам по собі смак кабачка нейтральний і в варення буде присутній смак того фрукта або ягоди, з яким разом і буде варитися кабачок.
Варення і правда дуже смачне! При бажанні в це варення можна додати ваніль або ванільний цукор, корицю, інші прянощі. А також цілком можна замінити лимон лаймом або навіть апельсином.
- Кабачки - 1 кілограм
- Цукор - 1 кілограм
- Лимон - 2 штуки
1. Кабачок почистите і наріжте кубиком, лимон також подрібніть кубиком.
2. Складіть в каструлю, засипте цукром і залишіть на годину.
3. Поставте на невеликий вогонь, доведіть до кипіння, потім повністю остудіть. Повторіть процес двічі.
4. Охолоджене варення розкладіть по стерилізованим банкам. Приємного чаювання!