Рецепт швидкого хачапурі
(покроковий рецепт з фото)
Наскільки б часто я не готувала, але все одно вважаю за краще "ледачі" варіанти страв. У більшості випадків вони виходять нітрохи не гірше звичайних. Ще приємніше, коли можна заощадити час. Тут все зійшлося.
Хочу розповісти вам про те, як приготувати рецепт швидкого хачапурі. Тісто замішується за пару хвилин, а потім відразу вирушає на сковороду. Начинка проста і знайома багатьом: сир із зеленню. З'їдайте випічку відразу ж, поки вона гаряча. Не забудьте подати чай до виробу. Хачапурі буде танути в роті.
- Крем - 200 грам
- Твердий сир - 200 грам
- Яйце - 2 штуки
- Борошно пшеничне - 3 Ст. Ложки
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Розпушувач - 0, 5 чайних ложки
- Петрушка - За смаком
- Сіль - За смаком
Зробіть тісто. Воно з'єднується з начинкою. У мисці збийте яйця з сіллю. Потім додайте до них сметану. Ще раз збийте.
Натріть в масу сир. Додайте розпушувач, борошно і нарізану петрушку.
Все добре перемішайте. На гарячу сковороду влийте олію.
Запікайте хачапурі на сковороді під кришкою з обох сторін. Смачного!