Рецепт швидкого хачапурі
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 2-4
Час приготування: 20 хв.
Наскільки б часто я не готувала, але все одно вважаю за краще"ледачі" варіанти страв. У більшості випадків вони виходять нітрохи не гірше звичайних. Ще приємніше, коли можна заощадити час. Тут все зійшлося.
Опис приготування:
Хочу розповісти вам про те, як приготувати рецепт швидкого хачапурі. Тісто замішується за пару хвилин, а потім відразу вирушає на сковороду. Начинка проста і знайома багатьом: сир із зеленню. З'їдайте випічку відразу ж, поки вона гаряча. Не забудьте подати чай до виробу. Хачапурі буде танути в роті.
- Крем - 200 грам
- Твердий сир - 200 грам
- Яйце - 2 штуки
- Борошно пшеничне - 3 Ст. Ложки
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Розпушувач - 0, 5 чайних ложки
- Петрушка - За смаком
- Сіль - За смаком
Зробіть тісто. Воно з'єднується з начинкою. У мисці збийте яйця з сіллю. Потім додайте до них сметану. Ще раз збийте.
Натріть в масу сир. Додайте розпушувач, борошно і нарізану петрушку.
Все добре перемішайте. На гарячу сковороду влийте олію.
Запікайте хачапурі на сковороді під кришкою з обох сторін. Смачного!