Рецепт Рецепт печива «грибочки» в формочках фото

Рецепт печива «грибочки» в формочках
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, Пісочне тісто
Низькокалорійні, ПП рецепти, Рецепти без шкоди
На полуденок, Для дітей, Десерт
Випічка, Солодке, Печиво

Печиво "грибочки", наповнені кремом, є одним із слов'янських рецептів печива. Наскільки я пам'ятаю, це печиво було завжди. Давайте розбиратися, як приготувати цю смакоту!

Протягом багатьох років люди змінювали рецепт цього печива, додаючи в начинку обсмажені горіхи, занурюючи верхівки або ніжки в шоколад і мак. На даний момент я використовую найпростіший спосіб їх приготування, так що давайте готувати!

  • Цукор - 300 грам
  • Борошно - 800 грам
  • Вершкове масло - 150 грам
  • Маргарин - 150 грам
  • Порошок для випічки - 1 Ст. Ложка
  • Майонез - 70 мілілітрів
  • Яйце - 4 штуки
  • Згущене молоко - 450 грам
  • Вершкове масло - 200 грам (для крему )
рецепт печива
Змішайте борошно разом з цукром.

Розітріть масло і маргарин з борошняної сумішшю, поки вона не стане виглядати як дрібні хлібні крихти.

рецепт печива
Додайте в борошно майонез, яйця і розпушувач. Замісити тісто.
рецепт печива
У форму для грибочків помістіть маленькі шматочки тіста. Закрийте форму і випікайте, поки кожне печиво не стане золотисто-коричневим.
рецепт печива
Вийміть печиво з форми і дайте йому охолонути.
Поламане печиво подрібніть в крихту.
рецепт печива
Для наповнення збийте масло разом з вареним згущеним молоком. Додайте крихти печива і перемішайте.
рецепт печива
Заповніть кожну половинку кремом і з'єднайте два печива разом, щоб сформувати цілий гриб.

Схожі рецепти