Рецепт печива «грибочки» в формочках
(покроковий рецепт з фото)
Печиво "грибочки", наповнені кремом, є одним із слов'янських рецептів печива. Наскільки я пам'ятаю, це печиво було завжди. Давайте розбиратися, як приготувати цю смакоту!
Протягом багатьох років люди змінювали рецепт цього печива, додаючи в начинку обсмажені горіхи, занурюючи верхівки або ніжки в шоколад і мак. На даний момент я використовую найпростіший спосіб їх приготування, так що давайте готувати!
- Цукор - 300 грам
- Борошно - 800 грам
- Вершкове масло - 150 грам
- Маргарин - 150 грам
- Порошок для випічки - 1 Ст. Ложка
- Майонез - 70 мілілітрів
- Яйце - 4 штуки
- Згущене молоко - 450 грам
- Вершкове масло - 200 грам (для крему )
Змішайте борошно разом з цукром.
Розітріть масло і маргарин з борошняної сумішшю, поки вона не стане виглядати як дрібні хлібні крихти.
Додайте в борошно майонез, яйця і розпушувач. Замісити тісто.
У форму для грибочків помістіть маленькі шматочки тіста. Закрийте форму і випікайте, поки кожне печиво не стане золотисто-коричневим.
Вийміть печиво з форми і дайте йому охолонути.
Поламане печиво подрібніть в крихту.
Поламане печиво подрібніть в крихту.
Для наповнення збийте масло разом з вареним згущеним молоком. Додайте крихти печива і перемішайте.
Заповніть кожну половинку кремом і з'єднайте два печива разом, щоб сформувати цілий гриб.