Грибочки з яєць
(покроковий рецепт з фото)
Така закуска не тільки дуже смачна, але ще й гарна. Її просто і легко приготувати, навіть не обов'язково чекати приводу для застілля. Здивуйте своїх близьких цим блюдом на вечерю.
Відваріть яйця, потім відріжте верхівку і вийміть жовток. Майбутні капелюшки помістіть в міцний чай і прокип'ятіть декілька хвилин, щоб вони придбали коричневий колір. Жовтки розімніть з печінкою тріски і змішайте з майонезом. Цією сумішшю наповніть яйця, поставте їх на тарілку з зеленню і накрийте «капелюшками». Подайте закуску на стіл. Смачного!
- Яйця - 9 штук
- Пучок петрушки - 1 штука
- Банку печінки тріски - 1 штука
- Майонез - 3 чайних ложки
- Чайна заварка - За смаком
Відваріть і охолодіть яйця. Очистіть, відріжте верхівки (приблизно третина яйця). Ці частини підуть на капелюшки.
Акуратно вийміть жовтки.
Заваріть дуже міцний чорний чай, процідіть його в каструльку. Покладіть в нього зрізані частини яєць і прокип'ятіть під кришкою протягом 15 хвилин. За цей час білок забарвиться в коричневий колір.
Розімніть жовтки і печінка тріски, додайте трохи майонезу. Добре перемішайте. На тарілку покладіть трохи зелені.
На зелень поставте порожні білки, наповніть їх начинкою. Зверху встановіть капелюшки, і подавайте на стіл. Частину, що залишилася начинку використовуйте в якості "намазки" для бутербродів.