Рецепт Рецепт пісочного печива в формочках фото

Рецепт пісочного печива в формочках
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, Пісочне тісто
Низькокалорійні, ПП рецепти, Рецепти без шкоди
На полуденок, Для дітей, Десерт
Випічка, Солодке, Печиво

Якщо ви любите пісочне печиво точно також сильно, як і я, цей рецепт безсумнівно вам сподобається. Сьогодні я розповім вам, як приготувати таїть у роті пісочне печиво!

Такі печеньки виходять неймовірно ніжними, вершковими і просто таящими в роті. Вони ідеально поєднуються з чаєм, кава або какао. Сподобаються і дорослим, і дітям, так що не зволікайте і готуйте печиво за цим рецептом. Я впевнена, ви точно залишитеся задоволені!

  • Пшеничне борошно - 3, 5 склянки
  • Вершкове масло - 100-150 грам
  • Цукрова пудра - 1, 5 склянки
  • Яйця - 4 штуки
  • Сіль - 1 щіпка
  • Апельсинова цедра - 1 Ст. Ложка
  • Екстракт апельсина - 1 Чайна ложка
  • Екстракт ванілі - 1 Чайна ложка
1
У чашу кухонного комбайна відправте просіяне борошно, щіпку солі, холодне вершкове масло, попередньо нарізане кубиком.
2
Збийте все разом протягом хвилини, потім, по необхідності, додаємо борошно, щоб досягти необхідної консистенції. Тісто має бути розсипчастим, НЕ липкий.
3
Тепер перекладаємо тісто з чаші кухонного комбайна в окрему ємність і змішуємо його з цедрою апельсина, екстрактом ванілі і екстрактом апельсина.
4
Туди ж додаємо цукрову пудру, яєчні жовтки і перемішуємо все за допомогою вилки або віночка. Коли маса придбає однорідну структуру, розімніть тісто руками. Вимішуємо до тих пір, поки тісто не стане еластичним, потім прибираємо в холодильник на 30 хвилин, загорнувши в харчову плівку.
5
Деко застилає пергаментом. Тісто дістаємо з холодильника, розгортаємо і вирізаємо за допомогою формочок печиво.
6
Духовку розігріваємо до 200 градусів, випікаємо печиво протягом 10 хвилин. Пісочне печиво готове, смачного!

Схожі рецепти