Простий рецепт пісочного печива
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви вмієте робити тісто, то вам буде доступна різна випічка. Іноді я заготовлював його заздалегідь, а потім, дістаючи з морозилки, радую всю сім'ю. Цей легкий рецепт часто рятує мене.
З цього варіанту ви зробите не тільки швидке печиво, але і основу для пирога. У складі є цитрусовая нотка, яка додасть не тільки смак, але і неймовірний аромат. Дізнайтеся і ви про те, як приготувати простий рецепт пісочного печива. Форму для виробів вибирайте будь-яку, у мене це кренделі.
- Борошно пшеничне - 200 грам
- Вершкове масло - 30 грам
- Лимон - 0, 5 штуки
- Яєчний жовток - 4 штуки
- Крем - 2 Ст. Ложки
- Цукор - 4 Ст. Ложки(2 ст. Ложки в тісто, 2 ст. Ложки на присипку)
У глибоку миску просійте борошно. Додайте до неї цукор.
Потім до суміші натріть цедру половини лимона. Все перемішайте.
Далі натріть холодне масло, додайте цукор, сметану і жовтки. Замішайте тісто. Зробіть з нього кулю.
З пісочного тіста зробіть джгутики в 15 см довжиною.
Потім зробіть кренделі, кожен з яких обваляйте в цукрі.
Запікайте печиво на деку всього 10-15 хвилин при 200 градусах в духовці. Подавайте випічку остигнула. Приємного чаювання!