Рецепт дієтичного печива з геркулесу
(покроковий рецепт з фото)
Серед моїх рецептів можна знайти кілька на основі вівсяних пластівців. Вже дуже воно смачне, і мені подобається. Сьогодні черговий спосіб, як приготувати рецепт дієтичного печива з геркулесу.
Печиво виходить м'яке, тому ви не зламаєте собі зуби. Можете додати до нього родзинки, Коран, горіхи і насіннячка. Ви можете зробити велику порцію тесту і зберігати його в холодильнику, а при необхідності спекти кілька штук до сніданку або для перекусу. Печиво подаю зі стаканчиком холодного молока.
- Геркулес - 1, 5 склянки
- Борошно - 1/3 склянки
- Сіль - 1 щіпка
- Розпушувач - 1 щіпка
- Сода - 1 щіпка
- Обкладинка - 1 Чайна ложка
- Ваніль - 1 Чайна ложка
- Вершкове масло - 6 Ст. Ложок
- Цукор - 100 грам
- Яйця - 1 штука
- Ізюм - 100 грам
- Насіння льону - 1/3 склянки
1
Збийте в міксері вершкове масло з цукром, додайте яйця, корицю і ваніль, щіпку солі і розпушувач.
2
Змішайте вівсяні пластівці з родзинками, борошном і насінням льону, додайте сухі інгредієнти в чашу міксера, перемішайте.
3
Викладіть по столовій ложці тесту на деко з пергаментом і відправте в розігріту до 180 градусів духовку на 12-15 хвилин.
4
Дістаньте деко і залиште печиво на пару хвилин, а потім перекладіть в тарілку і подавайте зі стаканчиком молока.