Рецепт Рецепт дієтичного печива з геркулесу фото

Рецепт дієтичного печива з геркулесу
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Борошно , Молочні продукти , Фрукти , Яйця , Вівсянка , Крупи , Сухофрукти , Вершкове масло
ПП рецепти
На полуденок , На швидку руку
Випічка , Солодке , Печиво
Кількість порцій: 12
Час приготування: 30 хв.

Серед моїх рецептів можна знайти кілька на основі вівсяних пластівців. Вже дуже воно смачне, і мені подобається. Сьогодні черговий спосіб, як приготувати рецепт дієтичного печива з геркулесу.

Опис приготування:

Печиво виходить м'яке, тому ви не зламаєте собі зуби. Можете додати до нього родзинки, Коран, горіхи і насіннячка. Ви можете зробити велику порцію тесту і зберігати його в холодильнику, а при необхідності спекти кілька штук до сніданку або для перекусу. Печиво подаю зі стаканчиком холодного молока.

  • Геркулес - 1, 5 склянки
  • Борошно - 1/3 склянки
  • Сіль - 1 щіпка
  • Розпушувач - 1 щіпка
  • Сода - 1 щіпка
  • Обкладинка - 1 Чайна ложка
  • Ваніль - 1 Чайна ложка
  • Вершкове масло - 6 Ст. Ложок
  • Цукор - 100 грам
  • Яйця - 1 штука
  • Ізюм - 100 грам
  • Насіння льону - 1/3 склянки
1
Збийте в міксері вершкове масло з цукром, додайте яйця, корицю і ваніль, щіпку солі і розпушувач.
2
Змішайте вівсяні пластівці з родзинками, борошном і насінням льону, додайте сухі інгредієнти в чашу міксера, перемішайте.
3
Викладіть по столовій ложці тесту на деко з пергаментом і відправте в розігріту до 180 градусів духовку на 12-15 хвилин.
4
Дістаньте деко і залиште печиво на пару хвилин, а потім перекладіть в тарілку і подавайте зі стаканчиком молока.

Схожі рецепти