Рецепт Рецепт дієтичного печива з геркулесу фото

Рецепт дієтичного печива з геркулесу
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Борошно, Молочні продукти, Фрукти, Яйця, Вівсянка, Крупи, Сухофрукти, Вершкове масло
ПП рецепти
На полуденок, На швидку руку
Випічка, Солодке, Печиво

Серед моїх рецептів можна знайти кілька на основі вівсяних пластівців. Вже дуже воно смачне, і мені подобається. Сьогодні черговий спосіб, як приготувати рецепт дієтичного печива з геркулесу.

Печиво виходить м'яке, тому ви не зламаєте собі зуби. Можете додати до нього родзинки, Коран, горіхи і насіннячка. Ви можете зробити велику порцію тесту і зберігати його в холодильнику, а при необхідності спекти кілька штук до сніданку або для перекусу. Печиво подаю зі стаканчиком холодного молока.

  • Геркулес - 1, 5 склянки
  • Борошно - 1/3 склянки
  • Сіль - 1 щіпка
  • Розпушувач - 1 щіпка
  • Сода - 1 щіпка
  • Обкладинка - 1 Чайна ложка
  • Ваніль - 1 Чайна ложка
  • Вершкове масло - 6 Ст. Ложок
  • Цукор - 100 грам
  • Яйця - 1 штука
  • Ізюм - 100 грам
  • Насіння льону - 1/3 склянки
1
Збийте в міксері вершкове масло з цукром, додайте яйця, корицю і ваніль, щіпку солі і розпушувач.
2
Змішайте вівсяні пластівці з родзинками, борошном і насінням льону, додайте сухі інгредієнти в чашу міксера, перемішайте.
3
Викладіть по столовій ложці тесту на деко з пергаментом і відправте в розігріту до 180 градусів духовку на 12-15 хвилин.
4
Дістаньте деко і залиште печиво на пару хвилин, а потім перекладіть в тарілку і подавайте зі стаканчиком молока.

Схожі рецепти