Оладки з дієтичного сиру
(покроковий рецепт з фото)
У багатьох сім'ях дуже люблять млинці на сніданок. Сьогодні розповім про баскому коні й простому рецепті, як приготувати млинці з дієтичного сиру. Упевнений, що вам сподобаються такі з чашкою чаю або какао.
Ви можете використовувати жирний домашній сир або дієтичний з низьким вмістом жиру. Такі сирники можна подавати з варенням або медом, з ягодами і фруктами, зі сметаною або є без нічого. До столу їх подають теплими. Можна приготувати їх на сковороді або в духовці.
- Сир - 0, 5 кілограма
- Яйця - 2 штуки
- Цукор - 4-5 Ст. Ложок
- Борошно - 0, 5-1 склянки
- Екстракт ванілі - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1 щіпка
- Рослинна олія - За смаком
1. У миску викладіть низькокалорійний сир, розімніть його трохи виделкою.
2. Вмішайте по одному курячі яйця (якщо великі, то вистачить двох, а якщо маленькі, то використовуйте 3 штуки).
3. Додайте цукровий пісок (білий або коричневий), а також борошно, сіль і екстракт ванілі.
4. Гарненько перемішайте всі складові, щоб тісто було однорідне.
5. Посипте стіл борошном. Візьміть невелику кількість тіста і сформуйте кульку, обваляйте його в борошні і надайте йому форму.
6. Розігрійте сковороду з рослинним маслом і викладіть оладки, обсмажуйте з кожного боку по кілька хвилин.
7. Викладіть випічку на тарілку і відразу подавайте до столу. Смачного!