Рецепт борщу з буряка
(покроковий рецепт з фото)
Червоний борщ легкий і смачний одночасно, без зайвих калорій. Він досить швидко наситить вас. Сьогодні збираюся поділитися з вами варіантом, як приготувати рецепт борщу з буряка. Спробуйте його.
Не дивно, що я його називаю "трансформером", адже я його дуже люблю вживати і в розвантажувальні дні. Варто замінити масло вершкове на оливкову, замість бульйону влити воду, виходить чудовий легкий борщ, який не зашкодить фігурі. Також борщ хороший тим, що його можна подавати як гарячим, так і холодним.
- Буряк - 2 штуки
- Мал - 2 чайних ложки
- Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
- Сіль, перець - За смаком
- Крем - За смаком
Очистіть тонким і гострим лезом буряк, промийте її під проточною водою і натріть на тертці.
У сотейнику розтопіть вершкове масло. Коли масло повністю розтане і почнуть з'являтися бульбашки, відправте в нього рис і тертий буряк.
До рису з буряком додайте 2-3 чашки води або бульйону, сіль і спеції за смаком.
Доведіть до кипіння і варіть до тих пір, поки рис і буряк не стануть м'якими.
Перед подачею обов'язково додайте ложечку сметанки.