Рецепт Рецепт борщу з буряка фото

Рецепт борщу з буряка
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Буряк , Овочі
Вегетаріанське харчування
На обід
Борщ , Супи
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 30 хв.

Червоний борщ легкий і смачний одночасно, без зайвих калорій. Він досить швидко наситить вас. Сьогодні збираюся поділитися з вами варіантом, як приготувати рецепт борщу з буряка. Спробуйте його.

Опис приготування:

Не дивно, що я його називаю"трансформером" , адже я його дуже люблю вживати і в розвантажувальні дні. Варто замінити масло вершкове на оливкову, замість бульйону влити воду, виходить чудовий легкий борщ, який не зашкодить фігурі. Також борщ хороший тим, що його можна подавати як гарячим, так і холодним.

  • Буряк - 2 штуки
  • Мал - 2 чайних ложки
  • Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
  • Сіль, перець - За смаком
  • Крем - За смаком
рецепт борщу з буряка - фото крок 1
Очистіть тонким і гострим лезом буряк, промийте її під проточною водою і натріть на тертці.
рецепт борщу з буряка - фото крок 2
У сотейнику розтопіть вершкове масло. Коли масло повністю розтане і почнуть з'являтися бульбашки, відправте в нього рис і тертий буряк.
рецепт борщу з буряка - фото крок 3
До рису з буряком додайте 2-3 чашки води або бульйону, сіль і спеції за смаком.
рецепт борщу з буряка - фото крок 4
Доведіть до кипіння і варіть до тих пір, поки рис і буряк не стануть м'якими.
рецепт борщу з буряка - фото крок 5
Перед подачею обов'язково додайте ложечку сметанки.

Схожі рецепти