Кращий рецепт борщу
(покроковий рецепт з фото)
Ви любите перші страви? Якщо не уявляєте без них обіду, тоді погляньте на цей варіант приготування борщу, на мій погляд, він кращий. Ситний, наваристий, ароматний і неймовірно апетитний!
Перед вами найкращий рецепт борщу з куркою і буряком. Відразу хочу сказати, що капуста в даному випадку закладається першої, щоб вона стала м'якою і як слід проварити. Якщо ви любите більш щільну, трохи хрустку капусту, додайте її в самому кінці процесу. А в іншому - все зрозуміло і зовсім нескладно. Рекомендую рецепт на замітку!
- Курка - 450 грам
- Капуста - 1/3 штуки
- Картопля - 4 штуки
- Буряк - 1 штука
- Цибулина - 1-2 штук
- Морква - 1-2 штук
- Томатна паста - 2 Ст. Ложки
- Оцет - 1 Ст. Ложка
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Сіль, перець, часник, крем - За смаком
1. Вимийте курочку (в даному випадку стегенця), викладіть в каструлю і зваріть бульйон. Процідіть його і знову поверніть на вогонь. Викладіть нашатковану капусту.
2. Очистіть картопля, наріжте кубиками і додайте в каструлю. Підсолити за смаком, варіть на повільному вогні хвилин 10-15.
3. Очистіть і подрібніть цибулю з морквою. Викладіть на сковороду з рослинним маслом і обсмажте до м'якості.
4. Окремо обсмажте тертий буряк. Додайте щіпку цукру, оцет, томатну пасту. Томіть до м'якості на середньому вогні, помішуючи. Якщо буряк дуже суха, можна влити пару ложок бульйону.
5. Викладіть в каструлю курку з бульйону і овочі. Посоліть ще разок за смаком.
6. Додайте часник і перець. Готовий борщ зніміть з вогню і залиште під кришкою на півгодини. Перед подачею додайте зелень і сметану за смаком.
Смачного!
Смачного!