Рагу з овочів з кабачками
(покроковий рецепт з фото)
Корисне і легке овочеве блюдо, яке дуже легко готується. Для жінок - самостійне блюдо, для чоловіків - як гарнір до м'яса.
Смачне і досить легке в приготуванні блюдо. Його можна приготувати і на дачі, коли всі овочі під рукою, і в міській квартирі. Готування цього блюда можна довірити навіть дітям, їм буде цікаво і потім вони не будуть вередувати за обідом. А чоловікові до такої страви приготуйте що-небудь м'ясне, нас адже овочами не нагодуєш. Розповідаю, як приготувати рагу з овочів з кабачками.
- Кабачки - 500 грам
- Картопля - 500 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Суміш овочів - 300 грам (морква, горошок, кукурудза, перець, спаржева квасоля)
- Часник - 2 зубчики
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Зелень кропу, петрушки - 30 грам
- Перець чорний мелений - 2 щіпки
Чистимо і нарізаємо цибулю.
У мене заморожена суміш овочів, размораживаем.
У глибокій сковороді або в казанку обсмажити на олії хвилини 2 цибуля, потім додаємо до нього розморожені овочі. Перемішуємо.
Кабачок миємо й нарізаємо на шматочки . Відправляємо до овочів.
Слідом кабачкам відправляємо очищений і нарізаний невеликими кубиками картоплю. Додаємо склянку-півтори води, солимо і перчимо.
Коли картопля буде практично готовий, додаємо нарізану зелень.
Очищаємо зубчики часнику, нарізаємо його на пластинки і відправляємо до овочів.
Якщо вам не подобається варений часник - через 7-8 хвилин часник витягаємо і вимикаємо плиту. Блюдо готово!