Рецепт Рагу з овочів з кабачками фото

Рагу з овочів з кабачками
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Кабачок
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Рагу
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 45 хв.

Корисне і легке овочеве блюдо, яке дуже легко готується. Для жінок - самостійне блюдо, для чоловіків - як гарнір до м'яса.

Опис приготування:

Смачне і досить легке в приготуванні блюдо. Його можна приготувати і на дачі, коли всі овочі під рукою, і в міській квартирі. Готування цього блюда можна довірити навіть дітям, їм буде цікаво і потім вони не будуть вередувати за обідом. А чоловікові до такої страви приготуйте що-небудь м'ясне, нас адже овочами не нагодуєш. Розповідаю, як приготувати рагу з овочів з кабачками.

  • Кабачки - 500 грам
  • Картопля - 500 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Суміш овочів - 300 грам (морква, горошок, кукурудза, перець, спаржева квасоля)
  • Часник - 2 зубчики
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Зелень кропу, петрушки - 30 грам
  • Перець чорний мелений - 2 щіпки
рагу з овочів з кабачками - фото крок 1
Чистимо і нарізаємо цибулю.
рагу з овочів з кабачками - фото крок 2
У мене заморожена суміш овочів, размораживаем.
рагу з овочів з кабачками - фото крок 3
У глибокій сковороді або в казанку обсмажити на олії хвилини 2 цибуля, потім додаємо до нього розморожені овочі. Перемішуємо.
рагу з овочів з кабачками - фото крок 4
Кабачок миємо й нарізаємо на шматочки . Відправляємо до овочів.
рагу з овочів з кабачками - фото крок 5
Слідом кабачкам відправляємо очищений і нарізаний невеликими кубиками картоплю. Додаємо склянку-півтори води, солимо і перчимо.
рагу з овочів з кабачками - фото крок 6
Коли картопля буде практично готовий, додаємо нарізану зелень.
рагу з овочів з кабачками - фото крок 7
Очищаємо зубчики часнику, нарізаємо його на пластинки і відправляємо до овочів.
рагу з овочів з кабачками - фото крок 8
Якщо вам не подобається варений часник - через 7-8 хвилин часник витягаємо і вимикаємо плиту. Блюдо готово!

Схожі рецепти