Рагу «6 овочів»
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 3
- Кабачок - 2 штуки
- Картопля молода - 5-7 штук
- Капуста - 1/3 штуки
- Солодкий перець - 2 штуки
- Морква - 1 штука
- Цибуля - 1-2 штук
- Гриби - 4-7 штук
- Томатний сік - 150 мілілітрів
- Сіль, запашний перець - по За смаком
У чавунці на олії обсмажуємо цілий, трошки підсолений картопля (краще брати картопля дрібний або ж середнього розміру) до красивого, апетитного кольору.
Кабачок очищаємо і нарізаємо невеликими кубиками і викладаємо в казанок, де раніше обсмажувався картопля (його ми дістаємо, і він буде чекати свого зоряного часу).
Солодкий перець нарізаємо соломкою і відправляємо в чавун.
Туди ж відправляємо і нарізані гриби.
Так само нашатковану капусту.
На великій тертці натираємо моркву і відправляємо до овочів.
Під закритою кришкою, на самому мінімальному вогні Томім 10 хвилин.
Додаємо томатний сік (можна замінити на свіжі томати) і продовжуємо томити на вогні, але вже без кришки. Вся рідина повинна випаруватися.
Повертаємо картопля в чавунець. Перемішуємо і через 4-7 хвилин рагу готове.
Смачного.