Рецепт Рагу «6 овочів» фото

Рагу «6 овочів»
(покроковий рецепт з фото)

Індійська кухня
Молочні продукти, Вершки
Вегетаріанське харчування
На полуденок, На сніданок
Напої, Кава
Кількість порцій: 3
  • Кабачок - 2 штуки
  • Картопля молода - 5-7 штук
  • Капуста - 1/3 штуки
  • Солодкий перець - 2 штуки
  • Морква - 1 штука
  • Цибуля - 1-2 штук
  • Гриби - 4-7 штук
  • Томатний сік - 150 мілілітрів
  • Сіль, запашний перець - по За смаком
рагу
У чавунці на олії обсмажуємо цілий, трошки підсолений картопля (краще брати картопля дрібний або ж середнього розміру) до красивого, апетитного кольору.
рагу
Кабачок очищаємо і нарізаємо невеликими кубиками і викладаємо в казанок, де раніше обсмажувався картопля (його ми дістаємо, і він буде чекати свого зоряного часу).
рагу
Солодкий перець нарізаємо соломкою і відправляємо в чавун.
рагу
Туди ж відправляємо і нарізані гриби.
рагу
Так само нашатковану капусту.
рагу
На великій тертці натираємо моркву і відправляємо до овочів.
рагу
Під закритою кришкою, на самому мінімальному вогні Томім 10 хвилин.
рагу
Додаємо томатний сік (можна замінити на свіжі томати) і продовжуємо томити на вогні, але вже без кришки. Вся рідина повинна випаруватися.
рагу
Повертаємо картопля в чавунець. Перемішуємо і через 4-7 хвилин рагу готове.
рагу
Смачного.

Схожі рецепти