Рагу з овочів в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Давайте приготуємо рагу в мультиварці. Виходить воно особливо ніжним, соковитим, завдяки повільному томлінню овочів. Виручить цей рецепт зайнятих людей або матусь в декреті.
Приготуйте рагу з овочів в мультиварці. Це просто! Нарізаємо всі овочі великими шматками, викладаємо в чашу мультиварки, додаємо спеції, олія, томатний сік і тушкуємо протягом 40 хвилин.
- Капуста білокачанна - 300 грам
- Цибулина - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Картопля - 400 грам
- Часник - 3 зубчики
- Масло рослинне - 3-4 Ст. Ложок
- Сік томатний - 1 Склянка
- Сіль, чорний перець - За смаком
- Петрушка - За смаком
1. Приготуємо продукти. Всі овочі вимити, очистити. Капусту тонко нашаткувати. Порізати моркву, солодкий перець.
2. Тонко порізати часник.
3. Порізати картоплю скибочками.
4. Порізати цибулю ріпчасту товстими півкільцями.
5. Скласти всі овочі в чашу мультиварки. Влити масло, сіль, перець чорний додати.
6. Влити томатний сік. Перемішати. Встановити чашу в мультиварку. Включити режим" гасіння" або "плов" з 40-45 хвилин.
7. Рагу з овочів в мультиварці готове!
8. Подавати до столу гарячим. Приємного!