Рагу з оленини
(покроковий рецепт з фото)
Схоже, що найсмачніше м'ясне блюдо, яке я їв у своєму житті - це рагу з оленини. Рецепт переповнений тонкощами і секретами, знаючи які можна приготувати казково смачна страва з оленини.
Вашій увазі пропоную фантастично смачна страва - рагу з оленини. Рецепт рагу з оленини не є моєю кулінарної імпровізацією - це класичний шотландський спосіб приготування оленини, за фактом одне з тамтешніх національних страв. Коли я спробував його вперше, запиваючи шотландським елем в одному з пабів Единбурга, я хотів кричати - Я ЛЮБЛЮ Шотландії! !! Настільки смачна страва. Ситне і густе рагу з оленини, приправленою кисло-солодким смородиновим варенням, з димком копченого бекону, шкварчать смаженими грибочками, ароматної зеленню… брат, словами це не передати. Готуйте в точності так, як наказує рецепт рагу з оленини, і ви станете найщасливішою людиною як мінімум на 1 час.
- Оленина - 2 кілограма (вирізка)
- Цибуля - 2 штуки
- Часник - 5 зубчиків
- Копчений бекон - 5 скибочок
- Печериці - 500 грам
- Варення із червоної смородини - 4 Ст. Ложки
- Вино червоне напівсолодке - 400 грам
- М'ясний бульйон - 400 мілілітрів
- Крохмаль кукурудзяний - 2 Ст. Ложки
- Лавровий лист - 15 штук
- Чебрець свіжий - - За смаком
- Вершкове масло - 30 грам