Рагу з оленини з помідорами і кабачками
(покроковий рецепт з фото)
Рагу дуже легке, швидкого приготування. Придумала рецепт сама, вирішила провести експеримент з різними овочами. В результаті чоловік залишився задоволений! Дуже легко, немає особливої бруду, і дуже швидко. Пробуйте!
Подивіться, як приготувати рагу з оленини з помідорами і кабачками.
1. Помийте м'ясо дичини в холодній воді. Висушіть паперовим рушником. Зніміть плівки і видаліть жилки, якщо є.
2. Наріжте м'ясо невеликими скибочками. Покладіть на сковороду вершкове масло, викладіть м'ясо. Обсмажте до скоринки.
3. Пізніше змішайте воду, сіль, перець (за смаком), сметану і влийте рідину до оленини. Тушіте 5-7 хвилин. Потім приберіть сковороду з вогню.
4. Чистим картофель, нарізаємо такими ж шматочками, як і м'ясо. Ставимо варити в каструлю (7-10 хвилин). Після перекладаємо картоплю в сковороду до м'яса, даємо закипіти рідини і зменшуємо вогонь на плиті.
5. Тушіте 10-13 хвилин, після чого додаємо нарізану кабачок (2Х2 см) і помідор (скибочками), тушкуємо ще 5-7 хвилин, нарізаємо дрібно-дрібно кріп, посипаємо, прибираємо з вогню, накриваємо кришкою і даємо постояти 5 хвилин.
6. Подавати можна з ложечкою сметани. Смачного!
Чекаю коментарів з приводу мого рецепту
- Мясо оленя- 500 грам
- Картопля - 5-7 штук (середнього розміру)
- Цибуля - 1 штука (середня цибулина)
- Помідор - 1-2 штук (середнього розміру)
- Кабачок - 1 штука (якщо маленький, То весь)
- Сіль - 1, 5-2 чайних ложки
- Перець - За смаком
- Вода - 150 грам
- Крем - 1 Ст. Ложка
- Кріп - 0, 5 пучка
1. Помийте м'ясо дичини в холодній воді. Висушіть паперовим рушником. Зніміть плівки і видаліть жилки, якщо є.
2. Наріжте м'ясо невеликими скибочками. Покладіть на сковороду вершкове масло, викладіть м'ясо. Обсмажте до скоринки.
3. Пізніше змішайте воду, сіль, перець (за смаком), сметану і влийте рідину до оленини. Тушіте 5-7 хвилин. Потім приберіть сковороду з вогню.
4. Чистим картофель, нарізаємо такими ж шматочками, як і м'ясо. Ставимо варити в каструлю (7-10 хвилин). Після перекладаємо картоплю в сковороду до м'яса, даємо закипіти рідини і зменшуємо вогонь на плиті.
5. Тушіте 10-13 хвилин, після чого додаємо нарізану кабачок (2Х2 см) і помідор (скибочками), тушкуємо ще 5-7 хвилин, нарізаємо дрібно-дрібно кріп, посипаємо, прибираємо з вогню, накриваємо кришкою і даємо постояти 5 хвилин.
6. Подавати можна з ложечкою сметани. Смачного!
Чекаю коментарів з приводу мого рецепту