Рецепт Рагу з куркою фото

Рагу з куркою
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Овочі , Птах , Картопля , Курка , Гриби , Морква
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Рагу
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 1 г. 0 хв.

У пошуках ситного і нескладного страви на кожен день зверніть увагу на цей цікавий варіант, як приготувати рагу з куркою, овочами і сочевицею. Дуже смачно і апетитно, рекомендую спробувати.

Опис приготування:

Ідея доповнити рагу з куркою бобовими не тільки досить оригінальна, але і вельми вдала. У поєднанні з найрізноманітнішими овочами виходить ситне блюдо на обід або вечерю для всієї родини. Що стосується овочів, то тут ви можете варіювати їх набір і кількість за смаком, можна додати ще солодкий перець, баклажани або кабачки, гарбуз, а також гриби, наприклад.

  • Курка - 500 грам
  • Цибулина - 1 штука
  • Картопля - 3-4 штук
  • Морква - 0.5 штуки
  • Помідори - 4-5 штук
  • Сочевиця - 150 грам
  • Сіль - За смаком
  • Спеції - За смаком
  • Зелень - За смаком
рагу з куркою - фото крок 1
1. Перед вами все інгредієнти, які будуть потрібні, щоб повторити це блюдо на вашій кухні.
рагу з куркою - фото крок 2
2. Перший етап - підготовка всіх інгредієнтів. Вимийте курочку і обсушити, очистіть і наріжте кубиками овочі.
рагу з куркою - фото крок 3
3. Цибуля, морква і курочку відправте в сотейник з невеликою кількістю рослинного масла. Обсмажте хвилин 10 на середньому вогні, помішуючи. Додайте для пікантності часник, пропущений через прес.
рагу з куркою - фото крок 4
4. Викладіть картоплю і залийте в сотейник гарячу воду. Всипте сочевицю, додайте сіль і спеції за смаком. Залиште гаситися на повільному вогні під кришкою.
рагу з куркою - фото крок 5
5. Коли картопля стане м'яким, а курка повністю приготується, рагу можна знімати з вогню. За бажанням присипте свіжою зеленню - і можна подавати до столу. Смачного!

Схожі рецепти