Рагу з куркою
(покроковий рецепт з фото)
У пошуках ситного і нескладного страви на кожен день зверніть увагу на цей цікавий варіант, як приготувати рагу з куркою, овочами і сочевицею. Дуже смачно і апетитно, рекомендую спробувати.
Ідея доповнити рагу з куркою бобовими не тільки досить оригінальна, але і вельми вдала. У поєднанні з найрізноманітнішими овочами виходить ситне блюдо на обід або вечерю для всієї родини. Що стосується овочів, то тут ви можете варіювати їх набір і кількість за смаком, можна додати ще солодкий перець, баклажани або кабачки, гарбуз, а також гриби, наприклад.
- Курка - 500 грам
- Цибулина - 1 штука
- Картопля - 3-4 штук
- Морква - 0.5 штуки
- Помідори - 4-5 штук
- Сочевиця - 150 грам
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком
- Зелень - За смаком
1. Перед вами все інгредієнти, які будуть потрібні, щоб повторити це блюдо на вашій кухні.
2. Перший етап - підготовка всіх інгредієнтів. Вимийте курочку і обсушити, очистіть і наріжте кубиками овочі.
3. Цибуля, морква і курочку відправте в сотейник з невеликою кількістю рослинного масла. Обсмажте хвилин 10 на середньому вогні, помішуючи. Додайте для пікантності часник, пропущений через прес.
4. Викладіть картоплю і залийте в сотейник гарячу воду. Всипте сочевицю, додайте сіль і спеції за смаком. Залиште гаситися на повільному вогні під кришкою.
5. Коли картопля стане м'яким, а курка повністю приготується, рагу можна знімати з вогню. За бажанням присипте свіжою зеленню - і можна подавати до столу. Смачного!