Рагу з куркою в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Якщо вам хочеться чогось легкого, але ситного, пропоную приготувати рагу з куркою в мультиварці в домашніх умовах! Ваші домашні неодмінно оцінять чудовий смак цієї страви.
Рагу за цим рецептом виходить дуже легким і ситним. Рекомендую готувати страву на обід і вечерю. Дуже просто і швидко. Вам сподобається!
- Куряче філе - 1 кілограм
- Картопля - 1 кілограм
- Кабачки - 3 штуки
- Помідори - 3 штуки
- Цибуля - 1 штука
- Часник - 5 зубчиків
- Кріп - 3 щіпки
- Сіль, перець і приправи - За смаком
1. Продукти для приготування рагу цілком доступні вже зараз. З настанням весни так хочеться страв з овочів, тому пропоную вам класичний рецепт рагу з куркою в мультиварці.
2. Вимийте філе і наріжте його невеликими шматочками. Після цього відправте його в контейнер для смаження, додавши попередньо рослинне або вершкове масло.
3. Наріжте цибулину і додайте до м'яса смажитися. Потім посоліть і поперчіть за смаком.
4. Поки філе і цибулю смажаться, наріжте кубиками кабачок. Картопля наріжте також кубиками або соломкою - по бажанню.
5. Підготуйте також помідори і зелень. Помідори краще брати тверді, а із зелені - кріп або петрушку. В цей час м'ясо в мультиварці вже стомилася, додайте до нього кабачки і картопля і продовжите смажити.
6. Викладіть помідори із зеленню до м'яса, додайте часник. Поставте режим "гасіння" і продовжуйте готувати ще 20 хвилин.
7. Подавати рагу краще в порційних тарілках. По бажанню - можна посипати страву зеленою цибулею.