Рагу з фаршем в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Дуже смачне і швидке в приготуванні блюдо. Найголовніше - ситне і корисне. Таке рагу з фаршем в мультиварці в домашніх умовах можна приготувати на обід і навіть на вечерю.
Приготувати рагу з фаршем в мультиварці в домашніх умовах можна швидко. Це просте блюдо, яке особливо актуально в сезон овочів. Взимку його можна готувати з заморожених продуктів, від чого блюдо буде не менш смачним.
- Фарш - 500 грам
- Кабачок - 1 штука
- Картфоель - 3 штуки
- Цибуля - 2 штуки
- Морква - 1 штука
- Сіль - За смаком
- Рослинна олія - 50 грам
1. Обсмажуємо в мультиварці фарш. Смажимо його на невеликій кількості рослинного масла.
2. Нарізаємо цибулю довільно, відправляємо його смажитися до фаршу. Солимо і приправляємо за смаком.
3. Нарізаємо моркву, її ми також відправляємо смажитися в мультиварку.
4. Для цієї страви підійде картопля. За смаком можете також вибрати будь-які овочі.
5. Додаємо картоплю до обсмаженою овочам. У моїй мультиварці ці процеси я виконую в режимі "випічка" .
6. Я вирішила також взяти кабачок, щоб вийшло справжнє рагу. Нарізаємо його невеликими кубиками і відправляємо смажитися до всіх овочів.
7. Спеції можна взяти різні, але підходять до страви (я вибрала спеції для рагу з травами).
8. Заливаємо блюдо водою (1, 5-2 склянки), після чого тушкуємо його до готовності овочів (в першу чергу орієнтуйтеся на картоплю).
9. У самому кінці додаємо дрібно нарізаний часник (можна ще й зелень за бажанням).
10. Подаємо рагу з фаршем в мультиварці в домашніх умовах в гарячому вигляді.