Рецепт Рагу з кабачків з фаршем фото

Рагу з кабачків з фаршем
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Фарш , Кабачок
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Рагу
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 40 хв.

Хочу з вами поділитися дуже простим рецептом рагу з кабачків з фаршем. Виходить ситне і смачне блюдо, яке можна їсти окремо, а можна подавати до м'яса або гарнірів! Спробуйте!

Опис приготування:

Цей простий рецепт рагу з кабачків з фаршем дуже вдалий, адже не змінюючи список інгредієнтів кожен раз можна його готувати по-новому. Так, скажімо, в цей раз я додала сметану і"Італійські трави" , а до цього додавала томатну пасту і перець чилі. І домашні навіть не здогадалися, що це один і той же рецепт! Так що спробуйте і ви це дивовижне блюдо!

  • Кабачки - 800 грам
  • Фарш - 300 грам
  • Помідори - 3 штуки
  • Перець - 1 штука
  • Цибуля - 1 штука
  • Морква - 1-2 штук
  • Часник - 3 зубчики
  • Спеції - За смаком
рагу з кабачків з фаршем - фото крок 1
1. Спочатку обсмажити на олії подрібнені цибулю з морквою. Потім додамо томати, перетерті в пюре, і подрібнений часник. Як закипить - додамо кабачок і болгарський перець. Зменшуємо вогонь і тушкуємо, поки зайва рідина не піде.
рагу з кабачків з фаршем - фото крок 2
2. Фарш обсмажити окремо до готовності. Спеції - за смаком.
рагу з кабачків з фаршем - фото крок 3
3. Коли фарш гарненько обсмажити, - додамо його до рагу, перемішаємо. Сюди ж - всілякі спеції і соуси на ваш розсуд. Я додаю ще трохи води і трохи сметани, - так овочі ніжніше. Тушкуємо до готовності під кришкою.
рагу з кабачків з фаршем - фото крок 4
4. Готово! Смачного!

Схожі рецепти