Рагу з кабачків з фаршем
(покроковий рецепт з фото)
Хочу з вами поділитися дуже простим рецептом рагу з кабачків з фаршем. Виходить ситне і смачне блюдо, яке можна їсти окремо, а можна подавати до м'яса або гарнірів! Спробуйте!
Цей простий рецепт рагу з кабачків з фаршем дуже вдалий, адже не змінюючи список інгредієнтів кожен раз можна його готувати по-новому. Так, скажімо, в цей раз я додала сметану і "італійські трави", а до цього додавала томатну пасту і перець чилі. І домашні навіть не здогадалися, що це один і той же рецепт! Так що спробуйте і ви це дивовижне блюдо!
- Кабачки - 800 грам
- Фарш - 300 грам
- Помідори - 3 штуки
- Перець - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1-2 штук
- Часник - 3 зубчики
- Спеції - За смаком
1. Спочатку обсмажити на олії подрібнені цибулю з морквою. Потім додамо томати, перетерті в пюре, і подрібнений часник. Як закипить - додамо кабачок і болгарський перець. Зменшуємо вогонь і тушкуємо, поки зайва рідина не піде.
2. Фарш обсмажити окремо до готовності. Спеції - за смаком.
3. Коли фарш гарненько обсмажити, - додамо його до рагу, перемішаємо. Сюди ж - всілякі спеції і соуси на ваш розсуд. Я додаю ще трохи води і трохи сметани, - так овочі ніжніше. Тушкуємо до готовності під кришкою.
4. Готово! Смачного!