Рецепт Раф-кава з лавандою фото

Раф-кава з лавандою
(покроковий рецепт з фото)

Індійська кухня
Молочні продукти , Вершки
Вегетаріанське харчування
На полуденок , На сніданок
Напої , Кава
Кількість порцій: 1
Час приготування: 10 хв.

Серед своїх знайомих я точно можу назвати кілька любителів кави. Я теж іноді вранці не проти випити чашечку. Або ж в холодний вечір, шоб зігрітися. Дивіться рецепт оригінального кави.

Опис приготування:

Поділюся з вами тим, як приготувати раф-кава з лавандою. Такий вид напою мені подобається більше, ніж звичайний, так як вважаю за краще більш м'який смак. Виходить вершковий присмак з незвичайною квіткової ноткою. Краще, якщо у вас є кавоварка, але якщо немає, то знадобляться віночок і турка.

  • Кави дрібного помелу - 15 грам
  • Цукор - 1 Чайна ложка
  • Квітки лаванди - 0, 5 чайних ложки
  • Вода - 100 мілілітрів
  • Вершки 10% - 100 мілілітрів
раф-кава з лавандою - фото крок 1
Зваріть еспресо з води і кави. Подрібніть цукор лаванди. Всипте суміш в кави.
раф-кава з лавандою - фото крок 2
Доведіть вершки до гарячого стану. Влийте їх в еспресо.
раф-кава з лавандою - фото крок 3
Зробіть піну віночком або паровідводом. Перелийте раф-кава в нагріту чашку для капучино. Приємною дегустації!

Схожі рецепти