Раф-кава з лавандою
(покроковий рецепт з фото)
Серед своїх знайомих я точно можу назвати кілька любителів кави. Я теж іноді вранці не проти випити чашечку. Або ж в холодний вечір, шоб зігрітися. Дивіться рецепт оригінального кави.
Поділюся з вами тим, як приготувати раф-кава з лавандою. Такий вид напою мені подобається більше, ніж звичайний, так як вважаю за краще більш м'який смак. Виходить вершковий присмак з незвичайною квіткової ноткою. Краще, якщо у вас є кавоварка, але якщо немає, то знадобляться віночок і турка.
- Кави дрібного помелу - 15 грам
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Квітки лаванди - 0, 5 чайних ложки
- Вода - 100 мілілітрів
- Вершки 10% - 100 мілілітрів
Зваріть еспресо з води і кави. Подрібніть цукор лаванди. Всипте суміш в кави.
Доведіть вершки до гарячого стану. Влийте їх в еспресо.
Зробіть піну віночком або паровідводом. Перелийте раф-кава в нагріту чашку для капучино. Приємною дегустації!