Печиво з лавандою
(покроковий рецепт з фото)
Печиво з лавандою найкраще підходить для легкої вечері. Стакан молока або чашка чаю і печиво - кращий засіб відпочити після наряжённого дня.
Печиво з лавандою відмінно підійдуть для чаювання з гостями. Ви здивуєте гостей таким незвичайним десертом! Таке печиво готує бабуся мого друга і вже дуже давно, я була вражена простотою їх приготування! Люблю легке тіста без дріжджів. Пропоную і вам порадувати себе незвичайним ласощами!
- Вершкове масло - 150 грам
- Цукор - 50 грам
- Борошно - 2, 5 склянки
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Суха лаванда - 3 Ст. Ложки
Взбейте масло, поступово додаючи в нього цукор.
Розколіть духовку на 300 градусів.
Додайте в масло лаванду, перешкодьте.
Додайте в масло лаванду, перешкодьте.
Змішайте борошно з сіллю, додайте в масло. Замісити тісто і залиште його в холодильнику на дві години.
Приготуйте стіл для ліплення печива. Посипте стіл борошном, щоб тісто не прилипало. Виберіть тісто з холодильника. Відрізуйте по шматочку і скочується невеликі кульки.
Візьміть склянку. Змастіть його дно зовні маслом. Тепер видавіть дном склянки з кульок тесту "млинці" .
Духовка повинна бути розігріта до 300 градусів. Запікайте в ній печиво приблизно 20 хвилин, поки воно не підрум'яниться.