Пюре з ягід
(покроковий рецепт з фото)
Хто з нас не любить ягоди? Всі люблять ту чи іншу ягідку! Сьогодні опишу швидкий і легкий рецепт, як приготувати пюре з ягід! Я люблю клубничку, так що ось саме на її прикладі і покажу рецепт!
Це дуже швидкий і легкий рецепт. А головне, від такого десерту не відмовляться ні дорослі, ні діти! Ягоди можна брати будь-які: полуницю, малину, смородину, можна їх змішувати! Ласуни додадуть в пюре трошки цукрової пудри, але можна і не додавати її, а насолодитися чистим смаком ягідки. Пюре можна подавати як окрему страву, а так само - як доповнення до морозива або млинців!
- Полуниця - 1 кілограм
- Цукрова пудра - 50 грам (додавайте до смаку)

Крок 1. Помийте і обсушіть полуницю. Приберіть хвостики, ягоди розріжте навпіл.

Крок 2. Збийте полуницю блендером до консистенції пюре.

Крок 3. Штам пюре. Коли полуниця досягне консистенції пюре, протріть її через дрібне сито над мискою. Це допоможе позбутися від дрібних кісточок.

Крок 4. Додайте цукрову пудру. Перемішайте пюре до повного розчинення. Якщо пюре вийшло занадто густим, додайте трішки води до консистенції, яка вам сподобається! Усе, готово!