Пюре з цвітної капусти з кетчупом
(покроковий рецепт з фото)
Цвітну капусту недолюблюють за її специфічний запах, але якщо грамотно підійти до приготування страви з неї, то смак виявиться не тільки приємним, але і захочеться повторити. А допоможе нам в цьому соус
При додаванні кетчупу варто врахувати момент, що він вже може містити спеції, тому додатково їх вводити в блюдо немає необхідності.
- Кольорова капуста - 250 грам
- Зелений горошок - 40 грам (заморожений)
- Оливкова олія - 2-3 Ст. Ложок
- Кетчуп - 60 грам
- Куряче філе - 250 грам
- Сіль - За смаком
- Цибуля ріпчаста - 1/2 штуки
- Вода - 5 Ст. Ложок
Підготуйте необхідні інгредієнти.
Наріжте дрібно цибулю і тушкуйте його з додаванням олії і 2 ст.Л води до м'якості.
Додайте до цибулі кольорову капусту і горошок, додайте 3 ст.Л води, накрийте кришкою і тушкуйте на середньому вогні до готовності капусти.
Готові овочі перекладіть в чашу для блендера, додайте кетчуп # Махеев' і пробийте в пульсовом режимі до однорідного стану.
Куряче філе розріжте на дві частини, відбийте злегка молоточком, за смаком з сіллю.
Розігрійте суху сковороду і викладіть на неї філе, витримайте близько 2 хвилин з кожного боку.
На філе викладіть пюре з цвітної капусти і горошку. Прогрійте на середньому вогні, під кришкою, протягом 10 хвилин.
Подавайте блюдо теплим. Оформіть за бажанням. Смачного!