Рецепт Пудинг з кабачків фото

Пудинг з кабачків
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Яйця , Кабачок
Дієтичне харчування
На полуденок , На сніданок
Десерти , Пудинг
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Пудинг з кабачків - дуже смачна страва, якому можна знайти масу застосувань. Наприклад, подати до столу в якості сніданку або легкого гарніру до основної страви. Пудинг - низькокалорійне блюдо.

Опис приготування:

До вашої уваги - класичний рецепт приготування пудингу з кабачків.

Натріть кабачки на тертці, потім зачекайте виділиться зайвий сік. Змішайте кабачки з борошном, жовтками і збитими білками. Перекладіть масу в форму для запікання і готуйте пудинг в духовці. Подавати до столу можна і в холодному, і в гарячому вигляді. Хай щастить!

  • Кабачки - 1 кілограм
  • Білки яєчні - 3 штуки
  • Жовтки яєчні - 3 штуки
  • Сіль морська - 3/4 чайних ложки
  • Вершкове масло - 10 грам
  • Борошно пшеничне - 100 грам
пудинг з кабачків - фото крок 1
Натріть кабачки на крупній тертці, приправити сіллю. Потім відкиньте їх на друшляк і почекайте 1 час, щоб виділився зайвий сік.
пудинг з кабачків - фото крок 2
Білки збиваємо з дрібкою солі до стійких піків.
пудинг з кабачків - фото крок 3
Додайте до кабачків жовтки і борошно. Ретельно перемішайте. Потім акуратно втручаємося білки.
пудинг з кабачків - фото крок 4
Форму для запікання змащуємо вершковим маслом. Викладаємо у форму кабачкову масу. Готуємо в духовці 40-50 хвилин, температура 160 градусів.
пудинг з кабачків - фото крок 5
Смачного!

Схожі рецепти