Пудинг класичний
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви любите ванільні ніжні десерти, тоді поспішаю розповісти вам, як приготувати пудинг класичний на молоці. Приголомшливий і зовсім нескладний рецепт, який варто взяти на замітку. Пудинг зовсім не є важким десертом. Його можна подати з шоколадом або джемом.
Приготування пудингу більше не є секретом. Приготувати пудинг класичний зможете ви самі вдома. У мене ось такий варіант його приготування. Окремо розповім як обійтися без напівфабрикатів.
Для тих, хто не може купити готовий пакетик напівфабрикату можу запропонувати трохи змінити цей рецепт.
Змішайте 2 яйця, 2 ст. Ложки крохмалю, 1 ст. Ложка борошна, 1 пакетик ванільного цукру, 4-5 ст. Ложок молока . Використовуйте цю суміш замість кроку 2. Решта приготуйте по рецепту.
- Молоко - 500 мілілітрів
- Пакетик класичного пудингу - 1 штука
- Джем, варення, шоколадний топінг - За смаком
- Цукор - 4 Ст. Ложки
1. Для приготування візьміть ось такі пакетики ( напівфабрикат) пудингу класичного. У нас в роздробі продають безліч подібних зручних пакетиків. Фірму дотримуватися не обов'язково.
2. У миску відкладіть 4 ст. Ложки молока. Розкрийте пакет і суху суміш висипте в молоко. Добре розмішайте.
3. На плиті зігрійте 400 мл молока. Доведіть до кипіння але не кип'ятіть. Додайте цукор і розмішайте.
4. Попередньо відібране молоко влийте в нагріте молоко і розмішайте. Доведіть до кипіння і кип'ятіть 1 хвилину.
Як тільки пудинг почне міхур, знімайте сотейник з вогню.
Смачного!
Як тільки пудинг почне міхур, знімайте сотейник з вогню.
Смачного!
5. Маса дуже швидко загусне.
6. Форми обполосніть холодною водою. Розлийте пудинг по формах.
7. Остудіть формочки при кімнатній температурі і перенесіть їх в холодильник для застигання. Досить буде 30 хвилин їм провести в холодильнику, щоб пудинг застиг.
8. Висадіть пудинг на блюдце. Полийте пудинг джемом, отбензініванія, варенням або шоколадом. Подайте до столу.