Пшоняна каша з м'ясом
(покроковий рецепт з фото)
Поспішаю поділитися простим варіантом, як приготувати пшоняну кашу з м'ясом в мультиварці. Це відмінний рецепт на кожен день, який варто взяти на замітку. Це ситно і корисно. Дивіться і готуйте!
Готувати в мультиварці просто, але рецепт чудово підійде і для плити. Крім лука, ви можете додати і інші овочі: морква, солодкий перець, наприклад, щоб страва була ще смачніше. Крупа просочується смаком і ароматом м'ясного фаршу і виходить чудовою. Відмінний варіант обіду або вечері для всієї родини без зайвого клопоту.
- Фарш - 400 грам (свинина + яловичина)
- Пшоно - 1.5 склянки
- Цибулина - 1 штука
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком
- Вода - За смаком

1. Ось такий досить простий набір інгредієнтів вам потрібно, щоб повторити рецепт на своїй кухні.

2. Насамперед налийте олію в чашу мультиварки і включіть режим "жарка" . Очистіть цибулю і наріжте дрібними кубиками.

3. Викладіть в розігріте масло і обсмажити цибулю до прозорості.

4. Паралельно на сухій сковороді підсушіть трохи пшоно.

5. До цибулі викладіть фарш.

6. Додайте сіль за смаком.

7. І улюблені спеції. Акуратно все перемішайте і залиште обсмажувати хвилин на 5.

8. До обсмаженого м'яса з цибулею викладіть крупу.