Пшоняна каша з гарбузом в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Ніжна і солодка каша з пшона і гарбуза на молоці припаде до смаку і дорослим, і дітям. Для аромату я додала дрібку ваніліну. Ідеальний варіант сніданку.
Щоб приготувати кашу в мультиварці, потрібно спочатку підготувати інгредієнти: промити пшоно, порізати гарбуз. Складіть всі інгредієнти в каструлю, встановіть таймер на 30 хвилин і виберіть режим "каша" . Хай щастить!
- Пшоно - 1 Склянка
- Молоко - 2, 5 склянки
- Цукор - 2-3 Ст. Ложок
- Гарбуз - 300 грам
- Ванілін - 1 щіпка
Підготуємо продукти. Кількість гарбуза опціонально. Я поклала чверть невеликої тиковкі.
Пшоно переберіть і ретельно промийте до чистої води.
З гарбуза зніміть грубу шкірку і виріжте волокна. Саму м'якоть поріжте кубиками.
У каструлю мультиварки наливаємо молоко, додаємо цукор, ванілін, пшоно, шматочки гарбуза. Встановлюємо каструлю в мультиварку. Вибираємо режим "каша", час 30 хвилин. Якщо хочете отримати більш рідку кашу, додайте молока на стакан більше.
Пшоняна каша з гарбузом готова! приємного!