Пшенична каша в горщику
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви не знаєте, як приготувати пшеничну кашу в горщику, я із задоволенням поділюся з вами цієї нехитрої премудрістю. Каша вийде - просто смакота!
Хоча в списку інгредієнтів я і вказала, що готувати цю страву можна і зі свининою, яловичину я все-таки люблю більше. Однак, вона, як і птах, може підвести недосвідченого кулінара своєї "постності" : для приготування таких страв, як каші, жир просто необхідний - тільки в цьому випадку вони виходять ситними і смачними. Так що, якщо ваша яловичина зовсім "худа", варто турбуватиметься тим, щоб каша не вийшла занадто сухий. Для цього в кожен горщик покладіть по чайній ложці вершкового масла - за результат відповідаю!
А взагалі, рецепт приготування пшеничного каші в горщику не обов'язково повинен включати в себе м'ясо - солодка каша на молоці, приготована таким чином, теж виходить дуже смачною. Додайте в кожен горщик по щіпці мускатного горіха, трохи кориці, залийте свіжим молоком і відправте в духовку на півгодини - ручаюсь, що такої каші ви ще не їли!
- Яловичина - 400 грам (можна використовувати свинину або птицю)
- Крупи пшеничні - 450 грам
- Морква - 1-2 штук
- Цибуля ріпчаста - 1-2 штук
- Масло рослинне - 3-4 Ст. Ложок
- Лавровий лист - 2-3 штук
- Перець запашний горошком - 4-5 штук
- Сіль - За смаком






Подавати гарячим!