Пряники: простий рецепт
(покроковий рецепт з фото)
Якщо у вас є багато варення і ви втомилися його їсти просто так, саме час приготувати смачну пряник! До чаю або кави це прекрасна випічка, що не вимагає витрат і часу, дивіться рецепт!
Щоб приготувати пряник, можете взяти будь-яке варення: вишневе, яблучне, чорниця або слива. Кількість цукру регулюйте на свій смак, адже і варення може бути різним по солодощі. Цей рецепт мені подобається в першу чергу результатом і мінімальною кількістю інгредієнтів. До речі, ви можете пряники потім розрізати (якщо виходить досить високий корж), змастити тим же варенням або яким-небудь кремом.
Дивіться, як приготувати пряник простим рецептом.
- Варення - 1 Склянка
- Сода - 1 Чайна ложка
- Цукор - 1 Склянка
- Яйця - 2 штуки
- Борошно - 2 склянки
- Сіль - За смаком
Підготуйте інгредієнти.
Варення вилийте в миску глибоку, додайте ложку соди і залиште хвилин на 5. Потім додайте цукор, щіпку солі, розмішайте.
Потім додайте яйця збиті і поступово підсипати муку.
Потім додайте яйця збиті і поступово підсипати муку.
Можете скористатися міксером і все швидко перемішати. Тісто по консистенції нагадує густу сметану.
Форму для випікання змастіть маслом вершковим або маргарином. Розігрійте духовку до 200 З.
Надішліть пряники пекти хвилин на 50.
Надішліть пряники пекти хвилин на 50.
Готовність пряники перевірте зубочисткою.
Перед подачею дайте їй охолонути, потім можете посипати цукровою пудрою.
Перед подачею дайте їй охолонути, потім можете посипати цукровою пудрою.
Ось така симпатична пряник простим рецептом вийшла. Приємного чаювання!