Простий крем для пирога
(покроковий рецепт з фото)
Дуже часто хочеться приготувати щось солоденьке, однак проблемою стає крем. Багато часто не знають, яку начинку покласти. Сьогодні я розповім, як приготувати простий крем для пирога.
Завдяки своїм складовим, крем виходить дуже повітряним, ніжним і шалено смачним. Солодкість можете варіювати самі, покладаючись на смакові відчуття. Такий крем ідеально виглядатиме в торті або пирозі. Він буде додавати свій смак і аромат
- Вершкове масло - 150-200 грам
- Цукор - 150 грам
- Сир - 300-400 грам
- Ванільний цукор - 5 грам
Починаємо процес з підготовки основних інгредієнтів.
Сир перетираем через сито, або прокручуємо через м'ясорубку.
Вершкове масло нарізаємо на шматочки, додаємо цукор або цукрову пудру і збиваємо міксером до однорідності.
Продовжуємо збивати, поступово додаючи перетертий сир. Збиваємо до тих пір, поки маса не вийде однорідної, повітряної.
Сирно-масляний крем для пирога готовий, смачного!