Крем для пирога зі сметани
(покроковий рецепт з фото)
Поділюся з вами сьогодні простим рецептом крему для пирога зі сметани. Виходить відмінний, пишний, смачний і жирний крем, який підійде для будь-якої випічки, відразу перетворивши її в шедевр кондітерства!
Ділюся простим рецептом крему для пирога зі сметани. Виходить дуже ситний і солодкий крем з насиченою структурою і густою консистенцією. Впевнена, вам сподобається його поєднувати з випічкою, тому що він чудово поєднується майже з усім - починаючи капкейк і закінчуючи великими пирогами. Бажаю удачі!
- Вершкове масло - 150 грам
- Цукор - 250 грам
- Яйця - 3 штуки
- Крем - 300 грам
- Ваніль - За смаком
- Обкладинка - За смаком
- Цукрова пудра - 0.5 склянки
1. Просеем в миску цукор і масло, за допомогою погружного блендера перемішати до однорідності.
2.Додамо далі цукрову пудру і яйця, знову перемішаємо. Далі вводимо сметану і знову ретельно перемішати.
3. Збиваємо до однорідності за допомогою блендера або міксера, пробуємо на смак, і на свій розсуд тепер додаємо корицю, ваніль або інші добавки, зразок родзинок, горішків або ягід.
4. А ось так виглядає крем разом з пирогом. Бажаю удачі!