Крем для пирога зі сметани 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                         
Поділюся з вами сьогодні простим рецептом крему для пирога зі сметани. Виходить відмінний, пишний, смачний і жирний крем, який підійде для будь-якої випічки, відразу перетворивши її в шедевр кондітерства!
Ділюся простим рецептом крему для пирога зі сметани. Виходить дуже ситний і солодкий крем з насиченою структурою і густою консистенцією. Впевнена, вам сподобається його поєднувати з випічкою, тому що він чудово поєднується майже з усім - починаючи капкейк і закінчуючи великими пирогами. Бажаю удачі! 
- Вершкове масло - 150 грам
 - Цукор - 250 грам
 - Яйця - 3 штуки
 - Крем - 300 грам
 - Ваніль - За смаком
 - Обкладинка - За смаком
 - Цукрова пудра - 0.5 склянки
 

1. Просеем в миску цукор і масло, за допомогою погружного блендера перемішати до однорідності.

2.Додамо далі цукрову пудру і яйця, знову перемішаємо. Далі вводимо сметану і знову ретельно перемішати.

3. Збиваємо до однорідності за допомогою блендера або міксера, пробуємо на смак, і на свій розсуд тепер додаємо корицю, ваніль або інші добавки, зразок родзинок, горішків або ягід.

4. А ось так виглядає крем разом з пирогом. Бажаю удачі!