Рецепт Простий капустяний торт фото

Простий капустяний торт
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, Овочі, Птах, Капуста, Курка, Курячий фарш
Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні, ПП рецепти
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Страви з начинкою

Коржі для такого торта потрібно піч на сковороді, що дуже зручно і швидко. Така випічка підійде на святковий стіл в якості закуски, так що подивіться, як приготувати простий капустяний торт.

Залежно від діаметра вашої сковороди у вас може вийти різну кількість коржів; в даному рецепті сковорода 18 см в діаметрі, коржів вийшло п'ять. Начинку ви можете підбирати по своєму смаку і сміливо замінювати її інгредієнти: наприклад, сметану замінити майонезом, замість курячого фаршу взяти свинячий і т.Д. Такий пиріг можна подавати як гарячим, так і ледь теплим, він буде смачним в будь-якому випадку.

  • Капуста - 600 грам
  • Фарш курячий - 500 грам
  • Яйце - 3 штуки
  • Цибуля - 1-2 штук
  • Морква - 1-2 штук
  • Борошно - 4-5 Ст. Ложок
  • Крем - 3-4 Ст. Ложок
  • Сіль - 1 Чайна ложка (в тісто)
  • Перець - За смаком
  • Зелень - 1 пучок
  • Сир - 1 За смаком
  • Масло рослинне - 0, 5 склянки (для смаження)
  • Вода - 2 Ст. Ложки
простий капустяний торт - фото крок 1
1. Приготуйте тісто: капусту натріть на дрібній тертці або подрібніть блендером. Яйця збовтайте віночком з сіллю і борошном (3 ст.Л.), додайте капусту і перемішайте.
простий капустяний торт - фото крок 2
2. Додайте ще трохи борошна і перемішайте. На розігрітій сковороді з невеликою кількістю рослинного масла розподіліть 2-3 ст.Л. Тесту, розтягніть в млинець. Підсмажте до золотистого з двох сторін. Аналогічно спечіть все млинці.
простий капустяний торт - фото крок 3
3. Цибулю і моркву подрібнити блендером і обсмажте на олії до готовності. Фарш змішайте з сіллю, перцем і водою, перемішайте.
простий капустяний торт - фото крок 4
4. Форму змастіть розтопленим вершковим маслом, викладіть млинець. Зверху нанесіть трохи фаршу, обсмажені овочі і рубану зелень. Повторіть з усіма млинцями.
простий капустяний торт - фото крок 5
5. Останній млинець змастіть розтопленим вершковим маслом, сметаною і посипте тертим сиром (по бажанню). Випікайте в розігрітій до 180 градусів духовці 30 хвилин. Злегка остудіть і подавайте. Смачного!

Схожі рецепти