Простий капустяний торт
(покроковий рецепт з фото)
Коржі для такого торта потрібно піч на сковороді, що дуже зручно і швидко. Така випічка підійде на святковий стіл в якості закуски, так що подивіться, як приготувати простий капустяний торт.
Залежно від діаметра вашої сковороди у вас може вийти різну кількість коржів; в даному рецепті сковорода 18 см в діаметрі, коржів вийшло п'ять. Начинку ви можете підбирати по своєму смаку і сміливо замінювати її інгредієнти: наприклад, сметану замінити майонезом, замість курячого фаршу взяти свинячий і т.Д. Такий пиріг можна подавати як гарячим, так і ледь теплим, він буде смачним в будь-якому випадку.
- Капуста - 600 грам
- Фарш курячий - 500 грам
- Яйце - 3 штуки
- Цибуля - 1-2 штук
- Морква - 1-2 штук
- Борошно - 4-5 Ст. Ложок
- Крем - 3-4 Ст. Ложок
- Сіль - 1 Чайна ложка (в тісто)
- Перець - За смаком
- Зелень - 1 пучок
- Сир - 1 За смаком
- Масло рослинне - 0, 5 склянки (для смаження)
- Вода - 2 Ст. Ложки
1. Приготуйте тісто: капусту натріть на дрібній тертці або подрібніть блендером. Яйця збовтайте віночком з сіллю і борошном (3 ст.Л.), додайте капусту і перемішайте.
2. Додайте ще трохи борошна і перемішайте. На розігрітій сковороді з невеликою кількістю рослинного масла розподіліть 2-3 ст.Л. Тесту, розтягніть в млинець. Підсмажте до золотистого з двох сторін. Аналогічно спечіть все млинці.
3. Цибулю і моркву подрібнити блендером і обсмажте на олії до готовності. Фарш змішайте з сіллю, перцем і водою, перемішайте.
4. Форму змастіть розтопленим вершковим маслом, викладіть млинець. Зверху нанесіть трохи фаршу, обсмажені овочі і рубану зелень. Повторіть з усіма млинцями.
5. Останній млинець змастіть розтопленим вершковим маслом, сметаною і посипте тертим сиром (по бажанню). Випікайте в розігрітій до 180 градусів духовці 30 хвилин. Злегка остудіть і подавайте. Смачного!