Рецепт Простий і смачний пиріг фото

Простий і смачний пиріг
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На полуденок, Для дітей, На святковий стіл
Випічка, Пироги

Сьогодні представляю вам рецепт пирога з яблуком і корицею. Простий і смачний пиріг, чудова, ароматна випічка, яка чудово прикрасить будь-який стіл. Загалом, без зайвих слів готуємо!

Як приготувати простий і смачний яблучний пиріг? - запитаєте ви. За цим рецептом пиріг виходить солодким і ароматним, м'яке, ніжне тісто із запашною корицею і яблуком - відмінне поєднання. Кориця надає неповторний аромат, а яблука - кислинку. Пиріг можна подавати, прикрашена, а можна додати кульку морозива.

  • Борошно - 280 грам (плюс 4 ст.Л для начинки)
  • Разрихрітель для тесту - 2 чайних ложки
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Цукор - 50 грам( плюс 6 ст.Л для начинки)
  • Вершкове масло - 140 грам (плюс 1 ст.Л для начинки)
  • Яйце - 2 штуки
  • Молоко - 1 Склянка
  • Яблуко - 1 штука (яблуко беремо середнього розміру, бажано зелене)
  • Обкладинка - 2 чайних ложки
1
Просійте борошно і змішайте її з сіллю і розпушувачем. Яблуко почистіть і поріжте тонкими часточками, збризніть краплею лимонного соку.
2
Масло і цукор (50 грамів) розітріть, додайте яйця і молоко. Невеликими порціями додавайте борошно. Краще використовувати міксер, щоб не було грудочок.
3
Вилийте половину тіста на змащений маслом деко, зверху розкладіть яблука і посипте 1 ч.Л кориці і 2 ст. L. Цукру. Розподіліть решту тіста на яблука.
4
Змішайте 1 ч.Л кориці, 4 ст.Л сахара i 4 ст.Л борошна, посипте зверху пиріг. Вершкове масло, які ми брали для начинки (4 ст.Л.) поріжте на дрібні кубики і розподіліть по поверхні пирога.
5
Ставимо пиріг в духовку, розігріту до 180 градусів, і випікаємо 30-35 хвилин.

Схожі рецепти