Простий чізкейк без випічки
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви любите ніжні, апетитні і нескладні десерти, тоді цей варіант, як приготувати простий чізкейк без випічки, обов'язково повинен бути у вашій кулінарній скарбнички Буде дуже смачно!
В основу можна взяти абсолютно будь печиво, але щільні крекери підійдуть найкраще. Якщо під рукою немає згущеного молока, її сміливо можете замінити цукровою пудрою до смаку. Лимонний сік додасть начинці пікантну кислинку, так що раджу обов'язково додати. Перед подачею чізкейк можна полити шоколадом, джемом, доповнити ягодами або фруктами, наприклад. Зібрати десерт ви зможете за якихось 15 хвилин, але подавати до столу варто не раніше, ніж через 4 годину. Найкраще залишити його в холодильнику на ніч.
- Печиво - 20-25 штук (близько 1.5 склянки крихти)
- Коричневий цукор - 2 Ст. Ложки
- Вершкове масло - 6 Ст. Ложок (розтоплене)
- Вершковий сир - 500 грам
- Згущене молоко - 1 штука (баночка)
- Ванільний екстракт - 1 Чайна ложка
- Сік лимона - 2 Ст. Ложки
1. Печиво подрібніть в крихту. Після додайте цукор, розтоплене вершкове масло і ще раз перемішайте.
2. Перекладіть крихту в форму з роз'ємними бортами і щільно утрамбуйте корж з бортами.
3. Надішліть форму на 7-10 хвилин в морозилку, поки займаєтеся начинкою.
4. Збийте крем-сир зі згущеним молоком до пишності. Додайте сік лимона і ванільний екстракт.
5. Викладіть готову начинку на корж, розрівняйте.
6. Чізкейк без випічки можна відправляти в холодильник.
7. Ось така краса. Смачного!