Просте бісквітне тісто
(покроковий рецепт з фото)
Тісто по цьому рецепту не складно приготувати, воно стане в нагоді вам для пирога, тортика або повітряних оладок.
Щоб приготувати повітряне тісто, обов'язково розділіть яйця на жовтки і білки. Збийте окремо. З'єднайте - і використовуйте за призначенням.
- Яйце свіже - 4 штуки
- Цукор - 1 Склянка (не повний)
- Борошно - 1 Склянка (з гіркою)
- Ванілін - 1 щіпка
Підготуйте продукти. Яйця заздалегідь охолодіть в холодильнику для кращого збивання.
Відокремте жовтки від білків.
Білки збийте міксером в міцну піну. Починайте на невеликих оборотах міксера, доводячи до максимальної швидкості поступово.
Збийте жовтки зі склянкою цукру до отримання пишної світлої маси.
Поступово вводите в яєчну масу борошно.
В кінці введіть в тісто ванілін і білки. Міксером доведіть тісто до однорідної текстури.