Прісний хліб з Кавказу
(покроковий рецепт з фото)
З цього рецепта ви дізнаєтеся, як готується прісний хліб з Кавказу. Піч коржі ми будемо прямо на сковорідці, щоб не витрачати багато часу. Виходить смачний хліб, відповідний до всього!
Після завершення приготування хліб рекомендується накрити тканинним рушником. Тоді він буде зберігатися довгий термін і не засохне завчасно. З такими коржами я люблю їсти м'ясні страви. І гарнір не потрібний!
- Борошно пшеничне - 3 склянки
- Вода гаряча - 1 Склянка
- Сіль - 0, 5 чайних ложки

Змішуємо сіль з гарячою водою. Чекаємо розчинення. Після просіюємо борошно на дошку, робимо в центрі ямку, туди вливаємо воду.

Тісто перемішуємо до однорідності. Даємо йому постояти півгодини. Після ділимо на частини і розгортаємо коржики під розмір сковороди (товщиною в пару міліметрів).

Смажимо на сухій сковорідці з обох сторін до появи пухирців. Готовий хліб скроплюємо водою і накриваємо тканиною. Смачного!