Рецепт Повітряні булочки з цукром фото

Повітряні булочки з цукром
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, Дріжджове тісто
Для дітей, Десерт
Випічка, Булочки

Повітряні булочки з цукром - найшвидші, дуже солодкі булочки з мінімальної кількості продуктів. Дешево і смачно. Ділюся рецептом!

Давайте порадуємо своїх домочадців повітряними булочками з цукром. Рецепт приготування дуже простий:

1. У теплому молоці розводимо дріжджі з цукром.

2. Ставимо в тепле місце на 15 хвилин, до підняття пінної шапочки.

3. Розігріваємо вершкове масло і даємо охолонути.

4. Тим часом змішуємо яйце з ванільним цукром.

5. Вливаємо опару, додаємо тепле вершкове масло.

6. Перемішуємо.

7. Поступово всипаємо борошно.

8. Замішуємо м'яке тісто.

9. Вкриваємо харчовою плівкою і ставимо в тепле місце на 2 годину.

10. В цей час промиваємо і замочуємо родзинки.

11. Тісто піднялося.

12. Додаємо родзинки.

13. На змащений олією лист викладаємо грудочки тесту.

14. Накриваємо рушником.

15. Ставимо в тепле місце на 40 хвилин.

16. Змащуємо булки яйцем.

17. Посипаємо цукром.

18. Розігріваємо духовку до 180 градусів.

19. Ставимо випікати на 15-20 хвилин.

20. Готовність перевіряємо дерев'яною паличкою, паличка суха, вироби готові.

21. Булочки подавати з чаєм, молоком або компотом.

Смачного!

  • Борошно - 500 грам
  • Молоко - 250 мілілітрів
  • Вершкове масло - 150 грам
  • Сухі дріжджі - 10 грам
  • Яйце - 2 штуки(1 - в тісто, 1 - для змащення)
  • Ванільний цукор - 10 грам
  • Цукор - 6 Ст. Ложок
  • Ізюм - 1 Склянка
  • Сіль - За смаком
Давайте порадуємо своїх домочадців повітряними булочками з цукром. Рецепт приготування дуже простий:

1. У теплому молоці розводимо дріжджі з цукром.

2. Ставимо в тепле місце на 15 хвилин, до підняття пінної шапочки.

3. Розігріваємо вершкове масло і даємо охолонути.

4. Тим часом змішуємо яйце з ванільним цукром.

5. Вливаємо опару, додаємо тепле вершкове масло.

6. Перемішуємо.

7. Поступово всипаємо борошно.

8. Замішуємо м'яке тісто.

9. Вкриваємо харчовою плівкою і ставимо в тепле місце на 2 годину.

10. В цей час промиваємо і замочуємо родзинки.

11. Тісто піднялося.

12. Додаємо родзинки.

13. На змащений олією лист викладаємо грудочки тесту.

14. Накриваємо рушником.

15. Ставимо в тепле місце на 40 хвилин.

16. Змащуємо булки яйцем.

17. Посипаємо цукром.

18. Розігріваємо духовку до 180 градусів.

19. Ставимо випікати на 15-20 хвилин.

20. Готовність перевіряємо дерев'яною паличкою, паличка суха, вироби готові.

21. Булочки подавати з чаєм, молоком або компотом.

Смачного!

Схожі рецепти