Рецепт М'які повітряні булочки фото

М'які повітряні булочки
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Тісто , Борошно
Вегетаріанське харчування
На полуденок , Для дітей
Випічка , Булочки
Кількість порцій: 10
Час приготування: 2 г. 0 хв.

М'які повітряні булочки запікаються в духовці, виходять рум'яними і дуже апетитними. Тісто можна готувати вручну або в хлібопічці. Порадуйте своїх близьких людей чудовою випічкою!

Опис приготування:

Це класичний рецепт приготування м'яких повітряних булочок. Тісто для булочок можна замісити вручну, але я для цих цілей використовую свою хлібопічку і йду займатися своїми справами. З тіста формуються майбутні булочки, які слід запекти в духовці, це займає приблизно 25 хвилин. Вдалого вам приготування!

  • Вода - 100 мілілітрів
  • Крем - 150 грам
  • Дріжджі - 2, 5 чайних ложки
  • Борошно - 500 грам
  • Цукор - 5 Ст. Ложок
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Яйця - 3 штуки
  • Сіль - За смаком
  • Ванілін - За смаком
м'які повітряні булочки - фото крок 1
Цього разу я готував тісто в хлібопічці, для цього кладемо в ємність: дріжджі, борошно, сіль, цукор, ванілін, олія, яйця, сметану і воду. Включаємо режим замішування тіста на 2 годину.
м'які повітряні булочки - фото крок 2
Тісто, що підійшло викладаємо на стіл присипаний борошном. Ділимо на шматочки, кожен з них розгортаємо в круглий грудочку, по центру натискаємо паличкою, щоб булочка не розповзається при запіканні.
м'які повітряні булочки - фото крок 3
Викладаємо булочки на змащений маслом деко, зверху змащуємо булочки яйцем.
м'які повітряні булочки - фото крок 4
Випікаємо булочки в розігрітій до 180 градусів духовці 25 хвилин.
м'які повітряні булочки - фото крок 5
Смачного!

Схожі рецепти