М'які повітряні булочки
(покроковий рецепт з фото)
М'які повітряні булочки запікаються в духовці, виходять рум'яними і дуже апетитними. Тісто можна готувати вручну або в хлібопічці. Порадуйте своїх близьких людей чудовою випічкою!
Це класичний рецепт приготування м'яких повітряних булочок. Тісто для булочок можна замісити вручну, але я для цих цілей використовую свою хлібопічку і йду займатися своїми справами. З тіста формуються майбутні булочки, які слід запекти в духовці, це займає приблизно 25 хвилин. Вдалого вам приготування!
- Вода - 100 мілілітрів
- Крем - 150 грам
- Дріжджі - 2, 5 чайних ложки
- Борошно - 500 грам
- Цукор - 5 Ст. Ложок
- Вершкове масло - 50 грам
- Яйця - 3 штуки
- Сіль - За смаком
- Ванілін - За смаком
Цього разу я готував тісто в хлібопічці, для цього кладемо в ємність: дріжджі, борошно, сіль, цукор, ванілін, олія, яйця, сметану і воду. Включаємо режим замішування тіста на 2 годину.
Тісто, що підійшло викладаємо на стіл присипаний борошном. Ділимо на шматочки, кожен з них розгортаємо в круглий грудочку, по центру натискаємо паличкою, щоб булочка не розповзається при запіканні.
Викладаємо булочки на змащений маслом деко, зверху змащуємо булочки яйцем.
Випікаємо булочки в розігрітій до 180 градусів духовці 25 хвилин.
Смачного!