Повітряне бісквітне тісто
(покроковий рецепт з фото)
Ніжний і легкий бісквіт для торта або будь-якого іншого десерту приготувати зовсім нескладно, головне - робити все за рецептом, з толком і розстановкою. Пробуйте!
Смачний і пишний бісквіт виходить не завжди, але цей рецепт вас не підведе ніколи. Головне чітко слідувати вказівкам рецепта і результат - повітряний і легкий бісквіт, який ви зможете використовувати і для тортів, і для створення інших десертів. Рецепт приготування зовсім нескладний, запам'ятайте основні правила, які не можна порушувати - білки обов'язково повинні бути холодними! Цукор в білки додавати невеликими порціями! Акуратно вмішувати борошно! І не відкривати духовку, коли в ній печеться бісквіт. От і все. Нічого складного, чи не так? А тепер розповідаю, як приготувати повітряне бісквітне тісто. З даної кількості продуктів виходить бісквіт діаметром 18 см. І висотою приблизно 5 см. В готовому вигляді. Удачі вам і смачного бісквіта!
- Яйце - 3 штуки
- Цукор - 100 грам
- Крохмаль - 1 Ст. Ложка (без гірки)
- Борошно - 2, 5 Ст. Ложки (загальна вага борошна з крохмалем - 100 м)