Повидло з персиків
(покроковий рецепт з фото)
Персикове повидло має ніжний смак і фантастичним ароматом. Повірте, це справжній хіт солодкого столу! Його можна просто подати до чаю або сирному крему.
Для повидла вибирайте тільки стиглі персики без пошкоджень. Биті і пошкоджені частини видаліть ножем. Краще брати такі сорти, у яких легко виходить кісточка. У моїй родині повидло з персиків викликає величезну усмішку і передчуття справжньої насолоди. Обов'язково приготуйте його і побалуйте своїх улюблених.
Як приготувати повидло з персиків? Дуже просто! А якщо у вас немає мультиварки, то ви без проблем можете приготувати таке повидло в каструлі з товстим дном. Єдиний нюанс: стежте, щоб пюре не підгоріло, заважайте активніше.
- Перська - 1, 5 кілограма
- Цукор - 700 грам
Персики помийте, очистіть їх від шкірки, дістаньте з них кісточки, а самі фрукти поріжте на шматочки.
Викладіть персики в чашу мультиварки, засипте їх цукром. Увімкніть режим «Варення» на 40 хвилин.
Через 10 хвилин зніміть піну.
Подрібніть персик блендером до однорідного стану, але за бажанням можна залишити трохи шматочків. Проваріть персикове пюре до загустіння, періодично помішуючи, щоб не пригоріло.
Готове гаряче повидло з персиків без зволікання розкладіть по теплих стерилізованим банкам. Закрутіть кришками. Вихід - 2літра. Дуже смачне повидло з персиків готове! Смачного!