Рецепт Повидло з персиків фото

Повидло з персиків
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Фрукти, Персик
Пісні страви, Веганські страви
Для дітей
Заготовки

Персикове повидло має ніжний смак і фантастичним ароматом. Повірте, це справжній хіт солодкого столу! Його можна просто подати до чаю або сирному крему.

Для повидла вибирайте тільки стиглі персики без пошкоджень. Биті і пошкоджені частини видаліть ножем. Краще брати такі сорти, у яких легко виходить кісточка. У моїй родині повидло з персиків викликає величезну усмішку і передчуття справжньої насолоди. Обов'язково приготуйте його і побалуйте своїх улюблених.

Як приготувати повидло з персиків? Дуже просто! А якщо у вас немає мультиварки, то ви без проблем можете приготувати таке повидло в каструлі з товстим дном. Єдиний нюанс: стежте, щоб пюре не підгоріло, заважайте активніше.

  • Перська - 1, 5 кілограма
  • Цукор - 700 грам
повидло з персиків - фото крок 1
Персики помийте, очистіть їх від шкірки, дістаньте з них кісточки, а самі фрукти поріжте на шматочки.
повидло з персиків - фото крок 2
Викладіть персики в чашу мультиварки, засипте їх цукром. Увімкніть режим «Варення» на 40 хвилин.
повидло з персиків - фото крок 3
Через 10 хвилин зніміть піну.
повидло з персиків - фото крок 4
Подрібніть персик блендером до однорідного стану, але за бажанням можна залишити трохи шматочків. Проваріть персикове пюре до загустіння, періодично помішуючи, щоб не пригоріло.
повидло з персиків - фото крок 5
Готове гаряче повидло з персиків без зволікання розкладіть по теплих стерилізованим банкам. Закрутіть кришками. Вихід - 2літра. Дуже смачне повидло з персиків готове! Смачного!

Схожі рецепти