Рецепт Poridzh фото

Poridzh
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Англійська кухня
Вівсянка , Крупи
Вегетаріанське харчування
На сніданок
Гарячі страви , Каші
Кількість порцій: 2
Час приготування: 15 хв.

"Poridzh, сер! " - напевно так би звучала знаменита фраза з фільму про Шерлока Холмса, бо"порідж" - це традиційна англійська вівсянка. У цьому рецепті я розповім англійська рецепт каші.

Опис приготування:

Приготувати"порідж" не складніше, ніж звичну вівсянку, зате смак отримаєте зовсім інший. Від душі рекомендую почати свій ранок з"порідж" , це смачно, ситно і корисно. Покроковий рецепт підкаже, як це зробити.

  • Геркулес - 1 Склянка (традиційний)
  • Вода - 1 Склянка
  • Вершки - 0, 3 склянки(10% жирності)
  • Сіль - 1 щіпка (за смаком)
  • Цукор - 2 чайних ложки (без гірки)
  • Обкладинка - 1 щіпка
  • Груша - 1 штука
  • Пелюстки мигдалю - 2 чайних ложки (або ядра волоського горіха)
Poridzh - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти.
Poridzh - фото крок 2
В сотейник влейте воду, покладіть геркулес.
Poridzh - фото крок 3
Додайте щіпку солі, варите 3-4 хвилини.
Poridzh - фото крок 4
Влийте вершки, покладіть цукор і варіть ще 3-4 хвилини, дайте хвилин 5 настоятися.
Poridzh - фото крок 5
Подавайте"порідж" присипавши злегка корицею і мигдальними пелюстками, додайте кілька скибочок соковитою груші. Смачний і корисний сніданок - відмінний початок дня"по-англійськи" .

Схожі рецепти