Poridzh
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 2
Час приготування: 15 хв.
"Poridzh, сер! " - напевно так би звучала знаменита фраза з фільму про Шерлока Холмса, бо"порідж" - це традиційна англійська вівсянка. У цьому рецепті я розповім англійська рецепт каші.
Опис приготування:
Приготувати"порідж" не складніше, ніж звичну вівсянку, зате смак отримаєте зовсім інший. Від душі рекомендую почати свій ранок з"порідж" , це смачно, ситно і корисно. Покроковий рецепт підкаже, як це зробити.
- Геркулес - 1 Склянка (традиційний)
- Вода - 1 Склянка
- Вершки - 0, 3 склянки(10% жирності)
- Сіль - 1 щіпка (за смаком)
- Цукор - 2 чайних ложки (без гірки)
- Обкладинка - 1 щіпка
- Груша - 1 штука
- Пелюстки мигдалю - 2 чайних ложки (або ядра волоського горіха)
Підготуйте інгредієнти.
В сотейник влейте воду, покладіть геркулес.
Додайте щіпку солі, варите 3-4 хвилини.
Влийте вершки, покладіть цукор і варіть ще 3-4 хвилини, дайте хвилин 5 настоятися.
Подавайте"порідж" присипавши злегка корицею і мигдальними пелюстками, додайте кілька скибочок соковитою груші. Смачний і корисний сніданок - відмінний початок дня"по-англійськи" .